Το βίντεο της Συνατσάκη για τα γενέθλια της κόρης της σχολίασε σύσσωμη η showbiz

Το βίντεο της Συνατσάκη για τα γενέθλια της κόρης της σχολίασε σύσσωμη η showbiz

Μέχρι και ο πρώην της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, σχολίασε τρυφερά την ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας.

Εκτός από την μικρή Ολίβια και η Μαίρη Συνατσάκη έλαβε πολλή αγάπη στις 5 Δεκεμβρίου, έναν χρόνο ακριβώς μετά τη γέννηση της κόρης που απέκτησε με τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου η Μαίρη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί χρόνια πολλά στην Ολίβια. Το τρυφερό βιντεάκι αποτυπώνει αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της επιχειρηματία και YouTuber τον τελευταίο χρόνο.

mairi2.jpg

Πρωταγωνίστρια φυσικά είναι η Ολίβια, την οποία η κάμερα ακολουθεί σε κάθε της μικρό βήμα και κάθε αγκαλιά της Μαίρης, του Ίαν και των τριών γατών τους.

https://www.instagram.com/reel/C0e1Tierc7p/

Είδαμε να θηλάζει την μικρούλα, να παίζει με τον Ίαν Στρατή, να κάνει τα πρώτα της βήματα, να αγκαλιάζει τους τετράποδους και πρώτους φίλους της. Κι όλα αυτά με το τραγούδι «To κέντρο του κόσμου» από τον Αφανή Ήρωα να ακούγεται στο background μιλώντας για την αγάπη που γίνεται η κινητήριος δύναμη για όλα.

Στο βίντεο μετακόμισης της Μαίρης Συνατσάκη, η Ολίβια και το διαβατήριο είναι οι πρωταγωνιστές

Τα σχόλια αγάπης για Μαίρη και Ολίβια

Στην περιγραφή του βίντεο η Μαίρη έγραψε «Ένας χρόνος Ολίβια… και για πάντα», με πολλούς διάσημους φίλους της να σπεύδουν να ευχηθούν χρόνια πολλά στην Ολίβια σχολιάζοντας την ανάρτηση αλλά και να στείλουν την αγάπη τους στη Μαίρη με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Από τα σχόλια δε θα μπορούσε να λείπει αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία στηρίζει έμπρακτα την φίλη της σε κάθε της βήμα. Πρόσφατα μάλιστα είχε ενεργή συμμετοχή στην μετακόμιση που έκανε η Μαίρη και ο Ίαν σε νέο, μεγαλύτερο σπίτι.

Screenshot-2023-12-06-092104.png

Την αγάπη της στην οικογένεια Στρατή θέλησε να στείλει και η συνέταιρος της Συνατσάκη, Αθήνα Οικονομάκου, η οποία είχε δηλώσει παλαιότερα ότι πριν συνεργαστούν επιχειρηματικά με την Μαίρη δεν ήταν φίλες. Όπως φαίνεται, όμως, έχουν έρθει πολύ κοντά.

Screenshot-2023-12-06-092146.png

Ένα τρυφερό σχόλιο έκανε και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος έγραψε «Υγεία και αγάπη μέσα και γύρω σας». Αλλά και η Φωτεινή Αθερίδου ευχήθηκε λέγοντας «Να τη χαίρεστε τη μονάκριβη σας».

Screenshot-2023-12-06-092334.png

Εκτός αυτών, και άλλα πρόσωπα της εγχώριας showbiz σχολίσαν το post της Μαίρης Συνατσάκη. Ο fipsterr έγραψε «Κλαίω ασταμάτητα», ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε «Το πιο όμορφο βίντεο όλου του κόσμου! Χρόνια πολλά τυχερό μου Ολιβιάκι! Έχεις τόση αγάπη γύρω σου». Η Μαρία Κίτσου από την πλευρά της σχολίασε «Μαίρη μου,ευλογημένη ,να είναι πάντα με κάθε χάρη!! Να τη χαίρεστε»!!!

Ο Χατζηαγγελάκης, η Ολίβια και η σχέση με τη Μαίρη

Το σχόλιο που πραγματικά ξεχώρισε, όμως, ήταν εκείνο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, του πρώην συντρόφου της Μαίρης και πρωταγωνιστή της σειράς «Ο Πρώτος από Εμάς».

Screenshot-2023-12-06-092355.png

Βάζοντας τέσσερις καρδιές στο post της Μαίρης, ο τηλεοπτικός Άλκης απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι παρά τον χωρισμό, οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που σχολίασε κάποια φωτογραφία της, αφού τον Ιανουάριο είχε σχολιάσει το πρώτο οικογενειακό post της πρώην του για το 2023, βάζοντας και πάλι μια καρδιά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στις αρχές του χρόνου είχε επισημάνει μάλιστα ότι «Με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη, είναι μανούλα τώρα. Τα έχουμε πει μεταξύ μας. Έτσι ήμουν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου. Γενικότερα επιδιώκω την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που με έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο και έχω συνδεθεί μαζί τους.

Με ενόχλησε που στην αρχή έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη, το οποίο δεν ήταν και πολύ λάθος. Εγώ κάνω μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Σε εσάς έγινα γνωστός μέσω της Μαίρης αλλά μάλλον φυσιολογικό ήταν αυτό για εσάς, από τη πλευρά μου δεν ήταν».