Η μεγάλη στιγμή του Ροϊλού έφτασε στη Μάγισσα και το κοινό ήδη πανηγυρίζει τη συγγένεια με Ψαρρά

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη στιγμή του Ροϊλού έφτασε στη Μάγισσα και το κοινό ήδη πανηγυρίζει τη συγγένεια με Ψαρρά

Θείος και ανιψιός συγκινούνται με την αποκάλυψη της καταγωγής του Ρώσου. Αν από τον Σεπτέμβριο περίμενες να έρθει η κορυφαία στιγμή της Μάγισσας, τότε να σε ενημερώσουμε πως είναι στο επόμενο επεισόδιο. 

Οι περισσότερες σειρές στηρίζονται πάντα σε μυστικά και αλήθειες. Στη Μάγισσα και τα δύο πεδία βρίσκονται πια στο peak τους, από το επόμενο επεισόδιο. Με κεντρικά πρόσωπα τον Κανέλλο και τον Αντρέι. Και οι δύο θα βιώσουν τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους. Και το Twitter/X περιμένει με αγωνία για ένα και μόνο πράγμα. Την αποκάλυψη της καταγωγής του Αναστάση Ροϊλού. Αλλά πώς θα γίνει;

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και λέξη από τα χείλη μου δεν βγαίνει

Ας χρησιμοποιήσω αυτόν τον στίχο από τραγούδι της Άννας Βίσση για να περιγράψω την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Αντρέι και Θεοφανώ στη Μάγισσα. Αιωρείται μία αμφιβολία, αλλά παράλληλα υπάρχει και μία έλξη. Οι δυο τους θα ζήσουν σε λίγες ημέρες όπως θα δεις, την κορυφαία τους στιγμή. Όχι όμως ερωτική, αλλά πιο βαθιά και μεταφυσική.

https://www.instagram.com/reel/C0bb46yJB5b/

Η Θεοφανώ Έλλη Τρίγγου, θα του αποδείξει ότι δεν είναι όνειρα αυτά που βλέπει αλλά οράματα που ενώνουν το παρελθόν και το μέλλον. Πως έχει το χάρισμα. Και θα του αποκαλύψει πως η γυναίκα που αγαπούσε τον απάτησε με τον καλύτερό της φίλο για αυτό και έχασε τη ζωή της. Αυτό φυσικά είναι η αρχή για απανωτά «χτυπήματα» της μοίρας για τον Ρώσο.

Η Μεταξία έλυσε στη Μάγισσα τον μεγάλο γρίφο και οι φανς προέβλεψαν την ανατροπή που έρχεται

Το δεύτερο σοκ θα το πάθει ο Κανέλλος. Στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφόρησε ο φίλος το του αδελφού του Τζανέτου, ο οποίος προστάτεψε τον Αντρέι, του αποκαλύπτει πως είναι ανιψιός του. Δες την έκφραση του Νίκου Ψαρρά. Ηλεκτρικό ρεύμα τον διαπέρασε.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ρώσος θα είναι ιεραρχικά το μεγαλύτερο παιδί των Λασκαραίων, άρα και με τα περισσότερα δικαιώματα. Το σοκ του Μάρκου μαζί με αυτό που θα προκύψει στη συνέχεια με τον Αντρέι και τη Θεοφανώ, θα είναι πέρα από κάθε λογική.

Τα πράγματα σοβαρεύουν στη Μάγισσα. Και εδώ μιλάμε για μία ενδοοικογενειακή διένεξη μεγατόνων. Μένει να δούμε την αντίδραση της Δαμιανής - Κατερίνας Λέχου και του γιου της Τζανή. Και τι θέση θα πάρουν στη συνέχεια. Πάντως το κονό στο Twitter/X λαχταρά για τη μεγάλη στιγμή του Αναστάση Ροϊλού. Κυρίως όταν γίνει ζευγάρι με τη Θεοφανώ.