Ένας θάνατος συγκλονίζει τη Μάγισσα ενώ ο Νίκος Ψαρράς κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας θάνατος συγκλονίζει τη Μάγισσα ενώ ο Νίκος Ψαρράς κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη

Η Κυπριανή γράφει το τέλος του προδότη στη Μάγισσα, με συγκινητικό τρόπο. 

Ένας ξαφνικός θάνατος και μία αποκάλυψη στη Μάγισσα που αλλάζει τη μοίρα ενός ζευγαριού

Ο παρορμητισμός στη Μάγισσα θα στοιχίσει στις ζωές κάποιων ηρώων μας. Σε λίγες ημέρες θα κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας και στο δεύτερο που θα ανοίξει τίποτε δεν θα μοιάζει το ίδιο. Ένας θάνατος και μία αποκάλυψη μεγατόνων αλλάζει τη μοίρα 4 ανθρώπων και ενός ζευγαριού. Λίγο πριν το pause της σειράς ενόψει Χριστουγέννων.

Η φυσική κατάληξη του προδότη

Στη Μάγισσα, αλλά ειδικά στον πύργο των Γερακάρηδων θα αργήσει πολύ να επέλθει η ηρεμία. Ο θυμός και η απογοήτευση κάνουν έναν περίεργο συνδυασμό. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει την κίνηση του Πετρούνη να προδώσει την οικογένειά του. Είναι προδιαγεγραμμένο το τέλος του. Παρόλο που η Γερακίνα - Μαρκέλα Γιαννάτου χάνει ένα κομμάτι της καρδιάς της, πάνω από όλα είναι η τιμή της οικογένειας. Η ερμηνεία της στο σημερινό επεισόδιο, είναι συγκλονιστική.

Τους γονείς, από τη δύσκολη θέση να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα του παιδιού τους, θα βγάλει η Κυπριανή. Χωρίς δισταγμό θα αφαιρεθεί η ζωή του Πετρούνη, του πιο διαφορετικού παιδιού του Τάσου Νούσια, ως Σπήλιου.

https://www.instagram.com/reel/CzdwbGEo3O-/

Στον άλλο πύργο των Λασκαραίων, τρεις άνθρωποι θα δοκιμάσουν τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους. Με πρώτον και καλύτερο τον Κανέλλο. Ένα όραμα της Θεοφανώς θα προκαλέσει την απορία του Αντρέι. Η συσχέτιση της Θεοφανώς με τον Αντρέι και τον Τζαννέτο, δημιουργεί έναν γρίφο.

Κάποια στοιχεία του οράματος, κάτι θυμίζουν στον Κανέλλο για τον αδελφό του. Δεν αργεί να καταλάβει ότι τελικά ο Αντρέι, ο κολλητός του φίλος, είναι ανιψιός του. Ο γιος του μεγαλύτερου έρωτα του αδελφού του. Ο οποίος μεγάλωσε μακριά του με έναν άλλον πατέρα που δεν τον αγάπησε ποτέ. Αναμένουμε μία πολύ συγκινητική σκηνή του Νίκου Ψαρρά και του Αναστάση Ροϊλού.

Αυτή η ιστορία θα μείνει αρχικά κρυφή. Αλλά θα κάνει ευάλωτο τον Αντρέι σε τέτοιο σημείο, που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο της Θεοφανώς. Εκείνος, προσμένει από εκείνη και ένα ακόμη όραμα για να ξεκαθαρίσουν όλα.

Όλο αυτό όμως ουσιαστικά αλλάζει τη ζωή ενός ζευγαριού. Του Μάρκου και της Θεοφανώς. Είναι αναπόφευκτο η Θεοφανώ να μείνει με τον Ρώσο.

Παρόλο που όπως ήδη σου έχω πει, ο Μάρκος θα αναγκαστεί να παραδεχτεί σε όλους ότι το παιδί που εκείνη κυοφορεί είναι δικό του. Η απόφασή του να την κάνει σύγκρια, όπως κάποτε ο δικός του πατέρας τη μητέρα του, δεν θα βρει όμως σύμφωνη τη Θεοφανώ. Και θα πυροδοτήσει την έκρηξη και τη φυγή της Μεταξίας.

Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη του προδότη στη Μάγισσα ο Τάσος Νούσιας εκδικείται τον Μάρκο