«Πώς μπόρεσες;» Η επίθεση της Δαμιανής στη Μάγισσα Τρίγγου προκάλεσε αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
«Πώς μπόρεσες;» Η επίθεση της Δαμιανής στη Μάγισσα Τρίγγου προκάλεσε αντιδράσεις

H villiain της χρονιάς ανακηρύχθηκε η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου, ενώ η  Έλλη Τρίγγου έγινε το «κόκκινο» πανί στη Μάγισσα. 

Την ευκαιρία να δείξει ξανά ότι έχει τον έλεγχο και μπορεί να διώξει μακριά τη μεγαλύτερη εχθρό της, είχε χθες το βράδυ η Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή, η οποία οργάνωσε ένα έξυπνο σχέδιο στη Μάγισσα, κατά της Θεοφανώς. Τώρα που εκείνη είναι αδύναμη, ήταν η ώρα να τη διώξει από τον πύργο. Όμως λογαριάζει χωρίς τον Αντρέι.

Η απογοήτευση και η μεγάλη αποκάλυψη

Η πρώτη λέξη που χρησιμοποίησα στον τίτλο αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα όσα συμβαίνουν στη Μάγισσα. Αυτό που αισθάνονται οι περισσότεροι από τους τηλεοπτικούς ήρωες είναι όντως η απογοήτευση.

Με πρώτον από όλους τον Τάσο Νούσια ο οποίος δεν θα έχει τελικά βοήθεια από τους Λασκαραίους στη μάχη από τους Τούρκους, η Κερασία από τον Τζανή γιατί τον είδε να μιλά κάπως ύποπτα (και καθόλου συγγενικά) με τη Μεταξία και η Θεοφανώ από τον Μάρκο, γιατί ο δεύτερος αναίρεσε όλες του τις υποσχέσεις προς εκείνη.

Ουσιαστικά η Θεοφανώ και μετά την επίθεση που έκανε στην Αγάθη, έμεινε χωρίς πολλούς συμμάχους στο πλευρό της. Πλην του Αντρέι και του Φρίξου.

https://www.instagram.com/p/C0KROc5qRsd/

Όμως κανείς δεν περίμενε ότι η Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου θα έβρισκε την ευκαιρία να την απομακρύνει οριστικά από τις ζωές τους. Αφού ανακοινώθηκε από τον σύζυγο της σε όλους ότι την έχουν στο μοναστήρι, λόγω των μαγικών και ανεξέλεγκτων ικανοτήτων της, την αποκήρυξε και ζήτησε και από τους υπόλοιπους να το κάνουν. Ο Μάρκος ουδέτερος και ο Μιχαήλ ο μόνος δύσπιστος από τους ακροατές. Οι μόνοι που φάνηκαν να τα βρίσκουν όλα υπερβολικά, είναι ο Αντρέι και ο Κανέλλος.

Ο Αναστάσης Ροϊλός στη Μάγισσα είναι ο διάδοχος των Λασκαραίων και το κοινό ήδη πανηγυρίζει

Το επεισόδιο έκλεισε με τη Θεοφανώ να βλέπει σε όραμα την Πολυξένη (δεξί χέρι Δαμιανής) να σκοτώνει τον γιο του Μάρκου στο ποτάμι. Χρήσιμο στοιχείο, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα αργήσει πολύ να φτάσει ακόμη μέχρι την ένοχη - γιατί έδωσε την εντολή - Δαμιανή.

Οι φανς πάντως ξεσηκώθηκαν με τη στάση της Κατερίνας Λέχου και ζητούν να γίνει σε όλους η αποκάλυψη πως εκείνη κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.

Ωστόσο ο μόνος που θα υποστηρίξει θερμά τη Θεοφανώ θα είναι μόνο ο Αντρέι. Στην ουσία θα γίνει ο σωτήρας της. Και μαζί με τον Κανέλλο θα είναι σύμμαχοι σε αυτό.