Ο γιος του Κώστα Κόκλα όσο μεγαλώνει γίνεται ίδιος ο πατέρας του και μία φωτογραφία το αποδεικνύει

Τζένη Ντεμιράι
Ο γιος του Κώστα Κόκλα όσο μεγαλώνει γίνεται ίδιος ο πατέρας του και μία φωτογραφία το αποδεικνύει

«Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σήριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας είναι από εκείνους τους ηθοποιούς που σε γοητεύουν ανεβαίνοντας στη σκηνή, πριν καν μιλήσουν.

Όταν αρχίσει μάλιστα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο σανίδι σε κερδίζει ακόμα περισσότερο και σε οδηγεί εύκολα στην απόφαση να τον εντάξεις σε εκείνη τη λίστα με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

koklas.webp

Αυτή τη γοητεία φαίνεται να είδαν και οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του, με τις οποίες, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου διατηρεί ως και σήμερα άριστες σχέσεις.

Η σημαντικότερη από αυτές είναι η Κατερίνα Σούλη, με την οποία ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει και ένα παιδί, τον Δημήτρη, που σήμερα είναι 15 ετών.

Ο Κώστας Κόκλας παντρεύτηκε με την Κατερίνα Σούλη το 2004. Είχαν γνωριστεί πολλά χρόνια πριν, όμως, όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Μετά από 10 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, οι δυο τους, μαζί με τον γιο τους, παραμένουν οικογένεια και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ, όχι μόνο επειδή αγαπούν τον γιο τους αλλά και επειδή συνεχίζουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Η Φλώρα και ο Αλέκος από τα «Εγκλήματα» κάνουν reunion 23 χρόνια μετά και πάνε «Στα σύνορα»

«Τον Κώστα τον ξέρω από παιδί, όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του πετυχημένα βήματα. Τον έχω δει σε πολλές φάσεις της ζωής του, τον έχω πετύχει παντρεμένο ενώ δεν ήμασταν μαζί», δήλωσε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού χαρακτηριστικά.

Οι σχέσεις του Κόκλα με τον γιο του και η ομοιότητα

Εκτός από τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με την Κατερίνα Σούλη, ο Κώστας Κόκλας έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον γιο του. Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελένη Μενεγάκη είχε πει για τη σχέση του με τον 15χρονο Δημήτρη: «Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σήριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια. Όσο μεγαλώνει ο γιος μου ο Δημήτρης μοιάζουμε. Πιο μικρός έμοιαζε στη μαμά του την Κατερίνα αλλά τώρα μοιάζει σε μένα. Με τον πατέρα μου κάναμε παρέα με τον δικό μας τρόπο, διαφορετικό από αυτόν που έχω εγώ με τον γιο μου. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φιλία με το παιδί σου. Ξέρω μέχρι που πρέπει να φτάσει η αγάπη. Δεν έχει όριο».

https://www.instagram.com/p/CWWVy2olxTj/

Ο Δημήτρης, όσο μεγαλώνει, φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο Κώστας Κόκλας πριν από δύο χρόνια.

koklas-gios.webp

Μαζί περνούν ποιοτικό χρόνο και ο Κώστας Κόκλας και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η μητέρα του Δημήτρη, πολλές φορές όταν γυρνάει στο σπίτι τους, της ζητάει να του μαγειρεύει τα φαγητά που του φτιάχνει ο πατέρας του.

1702021684510-982795028-koklas-gios.jpg

Πηγή κεντικής εικόνας: @kostaskoklas