Η Φλώρα και ο Αλέκος από τα «Εγκλήματα» κάνουν reunion 23 χρόνια μετά και πάνε «Στα σύνορα»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φλώρα και ο Αλέκος από τα «Εγκλήματα» κάνουν reunion 23 χρόνια μετά και πάνε «Στα σύνορα»

Ο Κώστας Κόκλας και η Υρώ Μανέ 23 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα» ξαναβρίσκονται τηλεοπτικά στη νέα κωμωδία του Star «Στα Σύνορα» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 21.00.

Φέτος διανύουμε τη χρονιά της μυθοπλασίας στην τηλεόραση και πλειοψηφικά τη σεζόν του δράματος και των σειρών εποχής. Όμως έρχεται μία κωμωδία με ένα πολύ ωραίο καστ και ένα πρωτότυπο σενάριο για να αλλάξει τα δεδομένα. Η Υρώ Μανέ (με εντυπωσιακή μεταμόρφωση) και ο Κώστας Κόκλας κάνουν τηλεοπτικό reunion και ένα ακόμη πρόσωπο από τα «Εγκλήματα» βρίσκεται μαζί τους στα Αχούρια, στο ορεινό χωριό κοντά στα σύνορα όπου βρίσκονται όλοι οι ήρωές μας.

https://www.instagram.com/p/CyndlYtr3HH/

Μόνο η Σωσώ θα λείπει

Η τρίτη κωμωδία της χρονιάς κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21.00 στο Star και «Στα Σύνορα» θα γίνουν όλα τα περίεργα και απρόοπτα που μπορείς να φανταστείς. Στο ακριτικό χωριό Αχούρια, κοντά στα αλβανικά σύνορα ζει η Υρώ Μανέ που υποδύεται τη γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη. Όπως βλέπεις η ηθοποιός έκανε και την αντίστοιχη θεαματική μεταμόρφωση.

mane_koklasstasinora.jpg

Σε αυτή τη σειρά η Υρώ Μανέ που διέπρεψε τηλεοπτικά στα «Εγκλήματα» ως Φλώρα συναντιέται ξανά με τον Κώστα Κόκλα, τον αγαπημένο χασάπη Αλέκο. Ένα από τα πιο αγαπημένα viral ζευγάρια που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

23 χρόνια μετά βρίσκονται ως κάτοικοι του χωριού. Εκείνη ως η δαιμόνια γιαγιά και αρχηγός κυκλώματος λαθρεμπορίας και εκείνος ως ο γαμπρός της Στέλιος ο οποίος βρίσκει τα οχήματα για να γίνονται οι παράνομες μεταφορές.

Η Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της Φαίδρα στη Χίο και με τα looks που επιλέγουν μοιάζουν σαν αδερφές

https://www.instagram.com/p/Cy0j5xaKKCG/

Για να έχεις μία short version του σεναρίου, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως η αθώα εξ όψεως γιαγιά είναι τόσο πανούργα. Όταν η εγγονή της Ιωάννα (Λίλα Μπακλέση) επιστρέφει μετά τις σπουδές της στο χωριό, η γιαγιά θεωρεί πως είναι η καταλληλότερη ως διάδοχος. Μόνο που εκείνη δεν θέλει. Και μάλιστα φλερτάρει με τον αστυνομικό που έχει έρθει με δυσμενή μετάθεση και υποδύεται ο Νίκος Πουρσανίδης.

Αυτό είναι ένα ακόμη reunion από τη σειρά «Εγκλήματα» καθώς εκείνος είχε υποδυθεί αν θυμάσαι το γιο της Σωσώς και του Αλέκου. Τελικά μόνο η Σωσώ, Καίτη Κωνσταντίνου θα λείπει από τη σειρά. Βέβαια με τον Κώστα Κόκλα, εκείνη είχε συναντηθεί τηλεοπτικά στην «Τούρτα της μαμάς».

Ο ηθοποιός είχε ξανασυνεργαστεί με την Υρώ Μανέ και στη σειρά «Όσο έχω εσένα» πριν από 4 χρόνια στον ΣΚΑΙ.

Μαζί τους θα είναι επίσης η Βαλέρια Κουρούπη, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Ρένος Ρώτας, ο Σπύρος Πούλης, ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο Πάρις Θωμόπουλος και η Έλενα Ασημακοπούλου.