«Μαντόνα ξεκάθαρα» έγραψαν στην Ρούλα Κορομηλά βλέποντας το outfit στην πρόσφατη ανάρτησή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Μαντόνα ξεκάθαρα» έγραψαν στην Ρούλα Κορομηλά βλέποντας το outfit στην πρόσφατη ανάρτησή της

Η Ρούλα Κορομηλά αφού στόλισε, δοκίμασε ρούχα για τις εορταστικές εκπομπές του «Σπίτι με το Mega» πόζαρε και σαν σταρ του Hollywood και τα σχόλια ήταν πολλά.

Η Ρούλα Κορομηλά ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, με την επιστροφή της την περσινή σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σαν οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», αφού τα shows που έκανε στην ελληνική τηλεόραση έχουν μείνει σε όλους αξέχαστα. Η παρουσιάστρια συνεχίζει και φέτος να παρουσιάζει τη συγκεκριμένη μουσική εκπομπή έχοντας όμως στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

https://www.instagram.com/p/CztVJV8N_lY/

Οι φωτογραφίες που θύμισαν Madonna

Η ίδια αρκετά ανανεωμένη και έχοντας αφήσει τα μαλλιά της λίγο πιο μακριά απ' ότι την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε σαν «σταρ του Hollywood», όπως έγραψε κι εκείνη στη λεζάντα. Ο λόγος ήταν πως δοκίμαζε κάποια ρούχα για τις εορταστικές εκπομπές που θα προβληθούν στο «Σπίτι με το Mega» και ως άνθρωπος με έμφυτο το χιούμορ είπε να φωτογραφηθεί από τους συνεργάτες της με αυτόν τον τρόπο.

«Christmas mood! Δοκιμάζοντας ρούχα για τα εορταστικά προγράμματα μας ταυτόχρονα διασκεδάζουμε. Όπως βλέπετε φωτογραφιζόμαστε σαν σταρς του Χόλυγουντ...Η καλή διάθεση και τα πειράγματα πρωτοστατούν….» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κάτω από αυτές τις φωτογραφίες.

Βέβαια, η πρώτη σταρ του Hollywood που ήρθε στο μυαλό των περισσότερων followers - επώνυμων και μη - της Ρούλας Κορομηλά βλέποντάς την να φοράει αυτό το μαύρο κορμάκι με το διχτυωτό καλσόν, τη λευκή γούνα και τα μαύρα γυαλιά ήταν η Madonna, όπως έγραψαν στα σχόλιά τους αποθεώνοντάς την γενικότερα για την εμφάνιση αυτή και το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κατάλευκο σπίτι της

Η Ρούλα Κορομηλά μετά τις παραπάνω φωτογραφίες ολοκλήρωσε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τη βοήθεια του φίλου της Αργύρη Αγγέλου, αφού το δέντρο ήταν αρκετά ψηλό.

https://www.instagram.com/p/C0HhSqFNAw5/

Το στολισμένο με κόκκινα στολίδια δέντρο της, είναι αυτό που προσδίδει και χρώμα στο κατά τ' άλλα κατάλευκο σπίτι της στην Κηφισιά.

Η ίδια είχε αναφερθεί έμμεσα στην προτίμησή της στο λευκό χρώμα, όταν σε ανάρτησή της από το εσωτερικό του και εστιάζοντας σε ένα βάζο με λευκά λουλούδια έγραψε: «Τα λευκά λουλούδια λένε, πως συμβολίζουν την καθαρότητα και η κομψότητα τους συμβολίζει την ευγένεια των συναισθημάτων μας. Το λευκό».

https://www.instagram.com/p/ChAc28ds-yb/

Η διώροφη μονοκατοικία περιλαμβάνει στον πρώτο όροφο το σαλόνι με έναν μεγάλο γωνιακός καναπές στη μία πλευρά του δωματίου κι έναν στην άλλη, δίπλα από την τραπεζαρία στην οποία τα ασημένια βάζα ταιριάζουν άψογα με το λευκό. Στον μεγάλο τοίχο του σαλονιού πάνω από το τζάκι, είναι τοποθετημένη φυσικά η τηλεόραση, εκεί που η Ρούλα, η οικογένεια και οι φίλοι της απολαμβάνουν τις ταινίες τους, ενώ στους τοίχους, δίπλα από την σκάλα που οδηγεί στα πάνω δωμάτια, υπάρχουν πολλά κάδρα με φωτογραφίες της από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές στιγμές της.

Και το υπνοδωμάτιό της ακολουθεί τις minimal αποχρώσεις του σαλονιού μόνο που ο τοίχος που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι της είναι μαύρος κάνοντας το γκρι προσκέφαλο που υπάρχει σε στρογγυλό χρώμα να θυμίζει το φεγγάρι.

400317844_910865917277848_369205810077453770_n.jpg

Από τα αγαπημένα σημεία συναντήσεως, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες για την Ρούλα Κορομηλά και τους φίλους και την ανιψιά της, είναι ο κήπος με την μικρή πισίνα που διαθέτει το διώροφο σπίτι.

https://www.instagram.com/tv/Cg7L7oAsG20/