Το μεγάλο λάθος της Καινούργιου στο ξέσπασμα κατά της Σκορδά και το σωστό σχόλιο της Κορομηλά

Κατερίνα Μπούσιου
Το μεγάλο λάθος της Καινούργιου στο ξέσπασμα κατά της Σκορδά και το σωστό σχόλιο της Κορομηλά

Τα απρεπή σχόλια για τον γάμο της Φαίης και η δήλωση: «5% κάνουν θα τους ανεβάσουμε λίγο σήμερα». Η Κατερίνα Καινούργιου τα έβαλε με τη Φαίη Σκορδά και όλα ξεκίνησαν και πάλι από τον Light. 

Οι δύο πρόσφατες τοποθετήσεις - επιθέσεις του Light ενάντια στον Ανδρέα Μικρούτσικο χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προκάλεσαν και μία νέα πρωινή κόντρα, αυτή τη φορά μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά. Αυτή τη φορά όμως η Super Κατερίνα χρησιμοποίησε άτυχους και ανάρμοστους χαρακτηρισμούς κατά της συναδέλφισσας της. Και το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά μας βρήκε όλους σύμφωνους.

https://www.instagram.com/p/CzEfsBgtSqi/

Πώς ένα τρικ για παραπάνω τηλεθέαση έφερε τη σύγκρουση

Δεν θα σε κουράσω με όσα έχει πει ο Light στην πρώτη του τοποθέτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ως κριτής του Fame Story. Αλλά τα σχόλια που έκανε εκ νέου και μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν αυτά που έριξαν λάδι στη φωτιά. Για τη φράση: «Τον γκούγκλαρα τον άνθρωπο και είδα ότι 50 χρόνια κάνει trash και στα 75 του αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου».

Το ζήτημα που δημιουργήθηκε ήταν ηθικό και πρακτικό. Έπρεπε να στείλει η εκπομπή της Κατερίνας κάμερα για να κάνει ξανά, μειωτικές δηλώσεις για τον Μικρούτσικο ο Light; Ή έπρεπε να τον αγνοήσουν και να υπερασπιστούν τον Ανδρέα;

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε χθες αυτό που και εμείς σκεφτήκαμε και είχε αναφέρει και πρωτύτερα η Νανά Παλαιτσάκη λέγοντας ότι ήταν άκομψο: «Καταλαβαίνω ότι όλες οι εκπομπές - και προφανώς καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα - έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική. Ο κόσμος κρίνει. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή ήταν υπερβολική. Υπερέβησαν τα όρια. Υπάρχει και ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που είναι στην τηλεοπτική παρέα. Δεν τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Πρέπει να υπάρχει και ένα φίλτρο...Ανθρώπινα και επαγγελματικά για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα χιλιόμετρα στην τηλεόραση, είναι προσβλητικό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προφανώς και γνώριζε τη θεματολογία της εκπομπής και δεν εξέφρασε κάποια διαφωνία για την κίνηση αυτή, της εκπομπής στην οποία βρίσκεται και απάντησε όπως έπρεπε στoν Light.

Όμως το σχόλιο της Φαίης έφερε το σημερινό άνευ προηγουμένου και αχρείαστο ξέσπασμα της Κατερίνας: «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω...Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Το είπε η Φαίη. Κόψτε μόνο Σκορδά, δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.

Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη».

Το μέγα λάθος της Κατερίνας; Πρώτον δεν θίγουμε τις χαμηλές επιδόσεις κάποιου συναδέλφου γιατί στην ίδια θέση έχει βρεθεί και εκείνη στο παρελθόν και δεύτερον, σε καμία μα καμία των περιπτώσεων δεν θίγεις μία γυναίκα για τον γάμο της, υπονοώντας ότι δεν θα έκανε καριέρα χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και μιλώντας για περίεργη συνεργασία. Είναι προσβολή.

Έτσι θα λύνονται πλέον οι διαφωνίες στην TV; Με τέτοιες ακρότητες; Οι παρουσιάστριες που έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τη γυναικεία κακοποίηση για την γυναικεία αλληλεγγύη δεν πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα;

Σε αυτή την άνευ προηγουμένου επίθεση ας χρησιμοποιήσουμε το σωτήριο σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά, η οποία υπερασπίστηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ταιριάζει απόλυτα και στις νέες παρουσιάστριες: «Κρίμα που κάποια νέα παιδιά ζαλίστηκαν από τη δημοσιότητα και καθυβρίζουν και ρατσιστικά ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα στην τηλεόραση. Κρίμα και η αναπαραγωγή αυτού του απρεπούς φαινομένου. Μόνο η ευγένεια παιδιά και ο σεβασμός μας κάνουν καλύτερους και ανώτερους ανθρώπους»

koromilasxolio.png

Η επίθεση Καινούργιου σε Σκορδά δεν έμεινε ασχολίαστη από το κοινό στο Twitter και το #SuperΚατερίνα ήταν το Νο1 trend. Όλοι βέβαια θεώρησαν ακραία τα σχόλιά της.