Το spoiler για τον θάνατο του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά ήδη έχει αναστατώσει τους φανς της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Το spoiler για τον θάνατο του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά ήδη έχει αναστατώσει τους φανς της σειράς

Τα γλυκόλογα Ζαλμά - Ζούνη και η τύχη της Αλεξάνδρας. Αν οδηγηθούμε τελικά σε αυτό το φινάλε, θα λάβουν μία δεύτερη απογοήτευση οι τηλεθεατές του Έρωτα Φυγά. 

Έχουμε ήδη ως δεδομένο ότι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, ο Σταύρος Σβήγκος και η Ντάνη Γιαννακοπούλου ως Μάρκος και Αλεξάνδρα, καταφέρνουν μετά από μεγάλο κόπο να ζήσουν επιτέλους μαζί. Και ενώ τις ανατροπές τις περιμέναμε από το μέτωπο του ζευγαριού Ζαλμά και Ζούνη, μία νέα είδηση έχει διαδοθεί τις τελευταίες ημέρες και αν είναι αλήθεια θα απογοητεύσει το πιστό κοινό του Έρωτα Φυγά.

Ο έρωτας Ζούνη και Ζαλμά συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό

Αν και σε μερικά σημεία της σειράς, υπάρχει μία υποτονικότητα στην πλοκή, ο Έρωτας Φυγάς κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια για να κλείσει αυτόν τον κύκλο τον Φεβρουάριο αξιοπρεπώς. Αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν οι σεναριογράφοι, είναι η απήχηση που θα είχε στο κοινό τη δεύτερη σεζόν, ο έρωτας του Σταύρου Ζαλμά και της Πέμης Ζούνη. Τα γλυκόλογα που ανταλλάσουν στο τηλέφωνο, τώρα που βρίσκονται μακριά, έχουν ξετρελάνει τους φανς.

Η αλήθεια είναι πως έχουν τηλεοπτική χημεία οι δύο ηθοποιοί. Στο άλλο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, με τον Σταύρο και την Αλεξάνδρα, έχουμε ζήτημα. Για την ακρίβεια, μπέρδεμα. Η Αλεξάνδρα η οποία με μεγάλη ικανοποίηση θα δει την απόφαση του Ιάσονα να της δώσει διαζύγιο για να ζήσει επιτέλους μαζί με τον Μάρκο και τα παιδιά τους, θα ζήσει την απόλυτη ευτυχία και το απόλυτο δράμα.

Μία ανάρτηση γρίφος, ένα express διαζύγιο και ένας νέος ηθοποιός «εφιάλτης» στον Έρωτα Φυγά

Προς το παρόν το ζευγάρι έχει μόνιμο εφιάλτη το ντουέτο της Ευγενίας και της Νότας. Με τον Σταύρο Ζαλμά ως Στέφανο, να βοηθά όσο μπορεί για να τηρήσει τις ισορροπίες και να προστατεύει τον γιο του και τον εγγονό του.

https://www.instagram.com/p/CwxTlJBt6Y5/

Ενδιάμεσα ωστόσο όλης αυτής της κατάστασης, έχει προκύψει έντονα και μία φημολογία πως ο Μάρκος θα χάσει τη ζωή του. Όχι από αυτές τις δύο, αλλά από ένα ατύχημα. Προσπαθώντας να φτάσει στο νοσοκομείο, όταν μαθαίνει πως ο γιος του που μένει μαζί με τον Στέφανο, έπεσε από απροσεξία και χτύπησε σοβαρά. Τρέχοντας με το αυτοκίνητο βρίσκει ο ίδιος τραγικό θάνατο.

Κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την είδηση. Φαίνεται εξαιρετικά ακραίο να αποχωρήσει από τη σειρά ο Σταύρος Σβήγκος. Οι φανς επίσης δεν πιστεύουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

markos.png