Μία ανάρτηση γρίφος, ένα express διαζύγιο και ένας νέος ηθοποιός «εφιάλτης» στον Έρωτα Φυγά

Κατερίνα Μπούσιου
Μία ανάρτηση γρίφος, ένα express διαζύγιο και ένας νέος ηθοποιός «εφιάλτης» στον Έρωτα Φυγά

Ποιος είπε ότι τελειώνουν οι εκπλήξεις επειδή ετοιμάζεται για φινάλε ο Έρωτας Φυγάς; 

Αυλαία για τις γιορτές, θα ρίξουν όλες οι σειρές μυθοπλασίας στις 22 Δεκεμβρίου, μέχρι να επανέλθουν στα μέσα Ιανουαρίου με νέα επεισόδια. Σε αυτά, ειδικά στον Έρωτα Φυγά θα δούμε ένα new entry, που γίνεται εφιάλτης για Μαργέτα και Στέφανο. Μη νομίζεις όμως ότι και η συγκατοίκηση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας μετά το διαζύγιο της δεύτερης θα πάει εξίσου καλά. Και εκείνοι έχουν τους μικρούς τους εφιάλτες.

Η είσοδος του Αντώνη Φραγκάκη, το σχόλιο της Νόνης Δούνια και οι συνομιλίες για συνέχεια της σειράς

Για να χρησιμοποιήσω μία κλισέ τηλεοπτική φράση, οι εξελίξεις τρέχουν στον Έρωτα Φυγά. Θα έχουμε τη μία ανατροπή μετά την άλλη κυρίως σε ότι αφορά το ερωτευμένο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τη Ντάνη Γιαννακοπούλου και τον Σταύρο Σβίγκο. Όπως ήδη σε είχα ενημερώσει, ο Ιάσονας πιέζεται από τις εξελίξεις και δίνει τελικά διαζύγιο στην Αλεξάνδρα.

Επιτέλους: Μάρκος και Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά ζουν μαζί με τις ευλογίες του Ιάσονα

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μας είχε αποκαλύψει άλλωστε τις εξελίξεις με ανάρτησή της στο Instagram, καθώς μας είχε δείξει τις φωτογραφίες από το νέο της σπίτι. Εκεί που θα συγκατοικήσει με τον Μάρκο της και τα παιδιά τους. Αν και αρχικά ο μικρός Στέφανος και γιος του Μάρκου και της Ευγενίας, θα μείνει με τη μητέρα του, η οποία θα συνεχίσει τους εκβιασμούς εναντίον του.

Τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ονειρικά. Η Ευγενία και η Νότα θα συνεχίσουν να τον απειλούν και μία νέα ανάρτηση της Γιαννακοπούλου, μας δημιούργησε απορίες. Ο Μάρκος της έχει εμφανή σημάδια από αίμα, άρα κάποιος θα προσπαθήσει να του αφαιρέσει τη ζωή. «Αίμα, δάκρυα και ανατριχίλες» λέει στη λεζάντα της. Άρα θα έχουμε δράματα.

https://www.instagram.com/p/C0gYKoQgbfR/

Ένας νέος εφιάλτης όμως εμφανίζεται στο Κιάρι. Και εδώ έχουμε την είσοδο ενός νέου ηθοποιού, όπως αποκλειστικά μας ενημέρωσε και η εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτε». Ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης, μετά από χρόνια αποχής από την τηλεόραση - αφού πλέον είναι yoga instructor - μπαίνει στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CQdjUC1F5fW/

Ο ρόλος του κρύβει αρκετό μυστήριο, καθώς κανείς δεν θα γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Ο σκοπός του όμως θα είναι φανερός. Έχει βάλει στόχο την Μαργέτα και τον Στέφανο. Μάλιστα αρχικά θα δελεάσει με τη γοητεία του την Πέμη Ζούνη. Αυτό το beef δεν είμαστε σίγουροι για το αν θα το δούμε να εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού η σειρά στα μέσα Φεβρουαρίου, θα σταματήσει την προβολή της από το Open.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ωστόσο, ότι η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δύο κανάλια για τη συνέχιση της σειράς, πλέον από Σεπτέμβριο. Δεν είναι εύκολη η οικονομική διαπραγμάτευση, καθώς τα τηλεοπτικά δίκτυα είχαν κάνει ήδη τον προγραμματισμό τους. Όλοι ωστόσο ελπίζουν στη χρυσή τομή που θα βρεθεί.