Στο πρώτο beef Αντρέι και Μάρκου στη Μάγισσα το κοινό έβγαλε ξεκάθαρο νικητή

Κατερίνα Μπούσιου
Στο πρώτο beef Αντρέι και Μάρκου στη Μάγισσα το κοινό έβγαλε ξεκάθαρο νικητή

2 γυναίκες οργανώνουν σχέδιο. Η πανούργα Λέχου δεν θα μπορέσει σε τίποτε να συγκριθεί με την Κυπριανή που στρέφεται κατά της Θεοφανώς στη Μάγισσα. 

Στο χθεσινό επεισόδιο της μεγάλης αναμέτρησης έδειξε πως βρισκόμαστε πια στη Μάγισσα στην αρχή του τέλους, στα μισά της διαδρομής όπως είχε προαναγγείλει και ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος. Πριν «αποχαιρετήσουμε» λόγω εξόντωσης κάποιους πρωταγωνιστές, έγινε η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Μάρκου και Αντρέι. Το Twitter έβαλε νικητή, αλλά έρχεται και άλλο beef. Όσο δύο κυρίες της Μάνης ετοιμάζουν το μεγάλο τους σχέδιο.

Η πανούργα Λέχου, ο θυμός του Νούσια και οι δολοφονίες που έρχονται

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Ψαρράς (σ.σ στο περιοδικό 7ΜTV), ο συμπαθής Κανέλλος της Μάγισσας, προανήγγειλε δολοφονίες που έρχονται στη σειρά και μάλιστα γνωστών ηρώων. Και να φανταστεί κανείς πως ακόμη στη Μάνη δεν έχει ξεκινήσει η Επανάσταση. Μετά το χθεσινό επεισόδιο όμως των μεγάλων συγκρούσεων, όλοι είναι επίδοξοι δολοφόνοι και όλοι είναι υποψήφια θύματα.

Η αποκάλυψη του κρυφού ζευγαριού Μάρκου και Θεοφανώς και η εγκυμοσύνη της, έφερε μεν την έκρηξη της Μεταξίας, αλλά με την παρέμβαση της Δαμιανής, έμαθε ο πατέρας της ότι και εκείνη έχει απατήσει τον άντρα της. Αυτή η κρυφή συνάντηση - συμμαχία Νούσια και Λέχου θα την δεις να επαναλαμβάνεται στο μέλλον. Γιατί η Δαμιανή έχει από χθες ξεκινήσει την πλεκτάνη για την καταστροφή της Θεοφανώς και την αποπομπή της από τη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/C0MnVr9osFP/

Προσεχώς θα δεις ότι έχουν επηρεαστεί από αυτό αρκετοί και θα ξεκινήσουν να διαμαρτύρονται.

Το highlight της βραδιάς ήταν σίγουρα η κόντρα και η μικρή ξιφομαχία μεταξύ Μάρκου και Αντρέι. Ξεκάθαρα ο πρώτος από τη ζήλια του για τη Θεοφανώ θέλει να απομακρύνει και με τη βία τον Ρώσο. Αυτό όπως θα δεις και στη συνέχεια δεν θα συμβεί, αλλά θα έχουμε συνέχεια της κόντρας τους. Το Twitter χθες πήρε ξεκάθαρη θέση για το ποιον θέλει νικητή, αλλά τα «έβαλε» και με την Δαμιανή.

Η Μεταξία έλυσε στη Μάγισσα τον μεγάλο γρίφο και οι φανς προέβλεψαν την ανατροπή που έρχεται

Και ενώ όλοι τα βάζουν με τη Θεοφανώ, σε λίγο διάστημα θα εμφανιστεί και η Κυπριανή. Η Θέμις Μπαζάκα, θα μάθει πως η Αναχίτ ήταν μητέρα της Θεοφανώς. Έχει κάθε λόγο να θέλει να εξοντώσει και εκείνη τη Θεοφανώ, γιατί η μητέρα της είχε σχέσεις με τον σύζυγό της και πατέρα του Σπήλιου. Το μεγαλύτερο από τα μεγάλα μυστικά της σειράς σιγά σιγά βγαίνει στην επιφάνεια.

Στο τέλος της σεζόν να δούμε τι κέρδος θα έχει η Θεοφανώ που θα έχει μάθει πως είναι ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου και ο Αντρέι πως είναι γιος του Τζαννέτου Λάσκαρη.