Στη Μάγισσα μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος και η μεγάλη πλεκτάνη κατά της Θεοφανώς

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Μάγισσα μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος και η μεγάλη πλεκτάνη κατά της Θεοφανώς

Μαχαιριές, απειλές και χειροδικίες έρχονται στη Μάγισσα. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μόλις ξεκίνησε, αλλά θύμα θα είναι η Θεοφανώ, με τη νέα πλεκτάνη που στήνει η Δαμιανή. 

Σασπένς σα να ζούμε αστυνομική σειρά, υπάρχει στα τελευταία επεισόδια της Μάγισσας, αλλά τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έπονται. Η θυσία του Μάρκου να παραδεχτεί μπροστά σε όλους ότι η Θεοφανώ είναι έγκυος στο παιδί του, ξεκινά έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο. Όλοι εναντίον όλων και θύμα η Θεοφανώ. Αλλά τι θα γίνει τελικά με το παιδί που κυοφορεί;

Ο γάμος σχόλασε και η Δαμιανή ξεκίνησε τις πλεκτάνες

Από σήμερα και έπειτα, στη Μάγισσα, αρχίζει να πλέκεται σιγά σιγά το μελλοντικό ειδύλλιο του Αναστάση Ροϊλού ως Αντρέι και της Έλλης Τρίγγου ως Θεοφανώ. Ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του Ρώσου για εκείνη με τον διάλογο που έκαναν πριν τον γάμο της, όταν προσφέρθηκε να τη βοηθήσει αν βρίσκεται σε αδιέξοδο και της σκούπισε με στοργή τα δάκρυά της. Ξεκινά μεγάλος έρωτας!

Ο γάμος της με τον Φρίξο δεν έγινε, γιατί ο Μάρκος σε μία σπάνια στιγμή γενναιότητας διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε σε όλους ότι ναι μεν είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά σχεδιάζει να την κάνει και σύγκριά του. Μιχάήλ και Δαμιανή κόντεψαν να σωριαστούν από την αποκάλυψη και η Μεταξία ξέσπασε.

https://www.instagram.com/reel/C0v2456Nwca/

Στο σημερινό επεισόδιο θα δεις τα επακόλουθα, δηλαδή τον πόλεμο που θα ξεσπάσει. Όλοι εναντίον όλων. Ο Τζανής μιλά για μεγάλη ντροπή της οικογένειας (ενώ ο ίδιος έχει παράνομο δεσμό με τη σύζυγο του Μάρκου), ο Μάρκος τον χτυπά και δεν μένει εκεί αλλά χτυπά και τον Αντρέι από τη ζήλια του. Και μέσα σε όλα, η Δαμιανή (Κατερίνα Λέχου) ξεκινά πλεκτάνη εναντίον της Θεοφανώς. Και βρίσκει σύμμαχο τον Σπήλιο. Αυτό είναι από τα ανήκουστα.

Οι φανς με τις εξελίξεις που έρχονται ήδη βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία. Και διχασμένοι με την αυτοθυσία του Μάρκου. Γιατί ούτε η Θεοφανώ, αλλά ούτε η Μεταξία αποφάσισαν για τη μοίρα τους. Εκείνος τα κανονίζει όλα.

Υπάρχει ωστόσο ένα μεγάλο ερώτημα. Τι θα συμβεί με το μωρό που κυοφορεί η Θεοφανώ; Θα γεννηθεί ή θα έχουμε και εδώ ανατροπή; Κάποιοι από τους χρήστες του Twitter έδωσαν και το spoiler πως θα είναι κοριτσάκι. Λες;

«Τι σκηνές ήταν αυτές!» Στην Μάγισσα Ροϊλός και Ψαρράς απέδειξαν ξανά το μέγιστο ταλέντο τους