Η αγάπη του Νικόλα Κωστή φαίνεται πια και στα σχόλιά του κάτω από τις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αγάπη του Νικόλα Κωστή φαίνεται πια και στα σχόλιά του κάτω από τις φωτογραφίες της Μυρτώς Αλικάκη
NDP PHOTO AGENCY

Ήδη οι πολλές φωτογραφίες με την υπογραφή του Νικόλα Κωστή στα social media της Μυρτώς Αλικάκη είχαν «προδώσει» τη σχέση τους και τα σχόλια που ανταλλάσσουν τώρα την επιβεβαιώνουν.

Η Μυρτώ Αλικάκη τους τελευταίους μήνες διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές της επιτυχίες που την κάνουν ευτυχισμένη - με 2 θεατρικές παραστάσεις αυτή την χρονιά, τους «Τέλειους Ξένους» και το «Felicita» - είναι πως πλέον έχει δίπλα της τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Νικόλα Κωστή.

Παρότι η ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει στις συνεντεύξεις της πως δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή - επομένως δεν έχει αναφερθεί στον Νικόλα Κωστή - οι πολλές φωτογραφίες που είχαν την υπογραφή του στο προφίλ της στο Instagram αλλά και η κοινή τους εμφάνιση στα τέλη του Οκτώβρη, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Απλή Μετάβαση», δείχνουν πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Κι αν κάποιος είναι ακόμα δύσπιστος όσον αφορά το αν υπάρχει έρωτας ή όχι το σχόλιο του Νικόλα Κωστή στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο προφίλ της - βγαλμένη από εκείνον και πάλι - και η απάντησή της δείχνουν ότι υπάρχει αγάπη πολλή εδώ.

Μ' ένα κλικ πιο κοντινό από ποτέ η φωτογραφία που τράβηξε ο Νικόλας Κωστής ανέδειξε όχι μόνο την ομορφιά της αλλά και την καθαρότητα στο βλέμμα της, όπως έγραψαν στα σχόλιά τους οι followers της.

https://www.instagram.com/p/C0zhWFVoGIX/

Ο Νικόλας Κωστής μαζί με ένα emoji σε σχήμα καρδιάς κι ένα με ένα πρόσωπο που αντί για μάτια είχε καρδούλες έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Μυρτώς Αλικάκη: «Στο έπακρο», αναφερόμενος μάλλον στο πόσο πολύ την αγαπάει κι όχι στο πόσο zoom έκανε, αφού κι εκείνη του απάντησε με τρεις καρδιές.

387505594_713363534226582_2070632446568805112_n.jpg

Αν ρίξεις πάντως μια ματιά στο προφίλ της ηθοποιού θα δεις πως δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους «συνομιλούν» με αυτόν τον τρόπο κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει εκείνη, δείχνοντας πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχια» στην περίπτωσή τους.

Δες ένα μικρό παράδειγμα στην gallery που ακολουθεί:

Οι συνεργασίες τους

Παρότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε ακριβώς γνωρίστηκαν κι ερωτεύθηκαν, οι δυο τους έχουν ήδη συνεργαστεί σε αρκετές δουλειές.

Tον περασμένο Μάρτιο ήταν η πρώτη συνεργασία τους, όταν εκείνος την σκηνοθέτησε στην ταινία μικρού μήκους του, το «Solitaire».

Η ταινία τους μάλιστα, όπως είδαμε και από το προφίλ του ίδιου στο Instagram έγινε δεκτή και στο Miami Short Festival, με την Μυρτώ Αλικάκη να δείχνει τότε τον ενθουσιασμό της μέσα από Instagram stories της.

Παράλληλα, ο Νικόλας Κωστής είχε σκηνοθετήσει και το βίντεοκλιπ του Γιώργου Χανιωτάκη των Emigre για το τραγούδι «Τα Πάντα Αλλάζουν», στο οποίο συμμετείχε κι η ηθοποιός, όχι μόνο στο υποκριτικό κομμάτι αλλά και το τραγουδιστικό.

Και τέλος έκανε και την σκηνοθεσία του τρέιλερ για την θεατρική παράσταση «Felicità» που πρωταγωνιστεί φέτος η ηθοποιός, όπως είχε η ίδια γράψει σε σχετική ανάρτησή της στα social media.

https://www.instagram.com/reel/Cyld71BNjUG/

Πάντως, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου η ηθοποιός έχοντας αποκτήσει δυο γιους με τον Πέτρο Λαγούτη, θεωρεί πως δεν είναι απαραίτητο. «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους».

e99b9ec3-alikaki.jpeg