Ο νέος έρωτας της Μυρτώς Αλικάκη είχε προδώσει τη σχέση στο Instagram πριν 5 μήνες

Ο νέος έρωτας της Μυρτώς Αλικάκη είχε προδώσει τη σχέση στο Instagram πριν 5 μήνες

Ο έρωτας δεν κρύβεται και η Μυρτώ Αλικάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Η Μυρτώ Αλικάκη, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο Μαύρο Ρόδου του Mega κι ενώ ετοιμάζεται για τη δεύτερη θεατρική σεζόν των Τέλειων Ξένων, πέρασε ένα καλοκαίρι γεμάτο στιγμές χαλάρωσης στη Νάξο.

Τα πρόσφατα κλικ της ξεγνοιασιάς στις Κυκλάδες, αποτύπωσε ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Νικόλας Κωστής, τον οποίο και τάγκαρε η 51χρονη ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CwvV78Co3Db/

Μετά τη συνεργασία, ήρθε ο έρωτας

Κι όπως φαίνεται, ο Νικόλας Κωστής εκτός από συνεργάτης της Αλικάκη, είναι και ο νέος της αγαπημένος.

https://www.instagram.com/reel/CqVkZdZI3D1/

Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, έχουν έρθει αρκετά ενώ μαζί τους στις διακοπές τους στη Νάξο βρέθηκε και ο ένας από τους δυο γιους που έχει αποκτήσει η ηθοποιός από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη.

alikaki.jpg

Ο Νικόλας Κωστής, μάλιστα, είχε κάνει ένα ποστ στο Instagram από τον Μάρτιο κιόλας με πρωταγωνίστρια τη Μυρτώ στο νέο του δημιούργημα και οι καρδιές στα σχόλια δεν έλειπαν.

Τον Ιούλιο, η Μυρτώ είχε ποζάρει πάλι στον φακό του φερόμενου ως αγαπημένου της και είχε γράψει:

alikaki2.jpg

«Στιγμές ηλιοβασίλεμα #sunset #summer #sea #bythesea κλικ Νικόλας, Κωστής».

Μιλώντας το 2018 για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η Μυρτώ είχε πει:

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους», είπε χιουμοριστικά η Μυρτώ.

Μιλώντας το 2015 για τον έρωτα στη ζωή της, η Μυρτώ είχε πει στην Καθημερινή:

«Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ από τον έρωτα. Αλλά είναι το μόνο ναρκωτικό που έχω πάρει στη ζωή μου. Ο έρωτας και η μητρότητα είναι τα πιο δυνατά πράγματα στη ζωή. Και το θέατρο εμπεριέχει τέτοια στοιχεία· το στοιχείο του φανταστικού. Το δύσκολο είναι η διάρκεια... Δεν ξέρω εάν είμαι τολμηρή, νιώθω ότι καμιά φορά επειδή είμαι καλοπροαίρετη και αφελής, δεν σταθμίζω σωστά τους κινδύνους. Δεν έχω πάντα συναίσθηση του κινδύνου, το οποίο μπορεί να με κάνει να δείχνω τολμηρή. Δεν μου αρέσει όμως να φοβάμαι. Προσπαθώ να πηγαίνω κόντρα».

Για τον ερχομό των παιδιών της και τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη, η Μυρτώ είχε πει:

«Όταν ήμουν 19 χρονών δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα κάνω παιδιά. Ότι είμαι, σε μεγάλο βαθμό, το οφείλω στα παιδιά μου. Εκείνα μού δίνουν κίνητρο να βελτιώνομαι και να ζητάω συγγνώμη.Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου. Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Πέτρο και τα παιδιά μας μάς υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και να αγαπηθούμε ξανά.Το πρόσωπο που ο καθένας από εμάς εξέφραζε στα παιδιά ή έβγαζε προς τα παιδιά ήταν πάντα ένας λόγος για να αγαπιόμαστε».

Όσο για το πέρασμα του χρόνου από τη ζωή της, η Μυρτώ είχε πει πριν λίγο καιρό:

«Καταρχάς, γοητευτικός μπορεί να είναι κάποιος μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Θυμάμαι πολύ έντονα την Audrey Hepburn, που μεγάλωσε ως κούκλα και στα 70 της ήταν φυσική και γοητευτική, το ίδιο και η Jane Birkin. Νιώθω τον χρόνο που περνάει και μέσα από τα στάδια της ζωής παρατηρώ ότι συμφιλιώνομαι μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και θέλω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι χαμογελαστή και αισιόδοξη. Η έκφραση που έχεις στο πρόσωπό σου είναι πολύ σημαντική για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Αλλιώς κοιτάμε έναν άνθρωπο με φωτεινά μάτια και αλλιώς έναν με σκοτεινό βλέμμα. Οπότε, η χαρά είναι ένα στοιχείο που έχω ώστε να φροντίζω τον εαυτό μου»

Μυρτώ Αλικάκη: Σαν να μη πέρασαν 16 χρόνια από τότε που το Μητσάκι ήταν 35 ετών στα Υπέροχα Πλάσματα