Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε αφέλειες θυμίζοντάς μας το look της στο MadWalk το 2018 με 1 διαφορά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε αφέλειες θυμίζοντάς μας το look της στο MadWalk το 2018 με 1 διαφορά

Η ηθοποιός είχε ξαναπροτιμήσει αυτό το χτένισμα στο παρελθόν, χωρίς να ακούσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, όμως τώρα άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που φέτος πρωταγωνιστεί στα «Σύρματα» της ΕΡΤ αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια. Η ίδια λοιπόν, έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επισκέφτηκε τον κομμωτή της, τον Νικόλα Βιλλιώτη.

Η ίδια είχε μια ανυπομονησία, αφού όπως θα δεις δημοσίευσε στο προφίλ της αρκετά στιγμιότυπα από το κομμωτήριο όση ώρα περίμενε για το τελικό αποτέλεσμα και την όχι και τόσο μικρή αλλαγή της.

Έτσι λοιπόν, μέσα από ένα Instagram story της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε το makeover της, αποκαλύπτοντας πως πέρα από αφέλειες είχε αλλάξει και το χρώμα στα μαλλιά της κάνοντάς τα πιο μελί - μια απόχρωση που της ταίριαξε πολύ, μιας κι έκανε πιο γλυκά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

368023378_372850621928741_5982998869831835294_n.jpg

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η ηθοποιός έκανε αυτή την αλλαγή εξαιτίας κάποιου καινούργιου ρόλου ή του ρόλου της στα «Σύρματα», αυτό που γνωρίζουμε είναι πως αφενώς αυτή η απόχρωση μας θύμισε την συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Άγρια Παιδιά» που κι εκεί το χρώμα των μαλλιών της πλησίαζε το καστανό,

Stigmiotypo-o8onhs-(1738).png

αφετέρου μας θύμισε και την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του MadWalk το 2018, με την διαφορά πως τότε, όπως είχε φανεί, οι αφέλειες που είχε ήταν πρόσθετες στα κατάξανθα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/Bgij2IhBdat/

Το look της είχε επιμεληθεί ο Σπύρος Σαμοΐλης, ωστόσο επειδή ήταν η πρώτη φορά που την βλέπαμε με αυτό το στυλ κουρέματος, τα σχόλια για το αν έπρεπε να υιοθετούσε ένα τέτοιο look με αφέλειες ήταν αρκετά διφορούμενα, με αποκορύφωμα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην οποία τα σχόλια δεν ήταν πολύ θετικά γι' αυτή την εμφάνιση της ηθοποιού.

«Στα μαλλιά της κάτι συμβαίνει... είναι σαν ψεύτικες αφέλειες» είχε πει αρχικά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά «Ναι, ψεύτικες είναι. Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει αυτό το στιλ» και την Ελιάνα να συνεχίζει λέγοντας: «Όταν το είδα, είπα "θεέ μου, ας μην είναι μόνιμο" γιατί δεν νομίζω ότι της ταιριάζει τόσο πολύ».

Η αλήθεια είναι πως το 2018 ήταν τάση στις εκπομπές να σχολιάζονται οι εμφανίσεις των επωνύμων, πολλές φορές και αρκετά σκληροπυρηνικά.

Κάτι τέτοιο βέβαια, σήμερα δεν θα γινόταν πολύ εύκολα, αφού υπάρχει πλέον σε όλο και περισσότερα άτομα η ορθή αντίληψη πως ο καθένας πρέπει να κάνει στη ζωή του αυτό που τον ευχαριστεί - από τα πιο απλά πράγματα, όπως ένα χτένισμα μέχρι τα πιο σύνθετα - κι αυτό δεν θα πρέπει να αφορά κανέναν άλλο, εφόσον δεν εμποδίζει την ελευθερία του.