Ντορέττα Παπαδημητρίου: 4 φορές που μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μιας single μαμάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ντορέττα Παπαδημητρίου: 4 φορές που μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μιας single μαμάς

H Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε τη νέα της καθημερινότητα και μοιράστηκε τα συναισθήματα που τρέφει για τους γιους της.

Καλεσμένης της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (30/11) η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τους ενήλικες γιους της, που είναι σήμερα 19 και 18 ετών.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια υπήρξε παντρεμένη για 7 ολόκληρα χρόνια (2004-2011) με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη μέχρι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους (Διονύσης και Φίλιππος Πηλαδάκης).

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε με ειλικρίνεια για την ενηλικίωση των γιων της

Η 44χρονη δεν δίστασε να αναφερθεί στο πώς νιώθει που σύντομα θα μείνει ξανά μόνη στο σπίτι, όταν ο μικρότερος γιος της φύγει για σπουδές.

«Στη δουλειά είμαι στρατιώτης αλλά το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πρόσθεσε:

«Ο μεγάλος σπουδάζει στην Κύπρο. Του χρόνου θα πάει μάλλον εκεί και ο μικρός. Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη. Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει διακοπές στη Σύρο και οι fans αποθεώνουν τις αναλογίες της

https://www.instagram.com/p/CmcLggoo2BF/

Η γνωστή ηθοποιός βίωσε φέτος μια σημαντική αλλαγή αφού αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον μεγαλύτερο γιο της Διονύση, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές. Όπως η ίδια είχε τονίσει νιώθει πολύ περήφανη για εκείνον ωστόσο δεν παύει να της λείπει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/CzwijqeIQ1y/

Πριν από περίπου 2 χρόνια η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε θεία και από εκείνη την ημέρα δεν αφήνει λεπτό την μικρή Κατερίνα από την αγκαλιά της. Αν και περήφανη αγορομάνα, η ηθοποιός έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα κοριτσάκια μετά τη γέννηση της ανιψιάς της αλλά και της κόρης της καλύτερής της φίλης, Oλίβιας Στρατή.

4 φορές που η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μιας single μαμάς

1) «Δεν ξέρω πώς είναι να κάνεις παιδιά στα 30, αλλά ξέρω πως όταν κάνεις παιδιά, αυτομάτως και με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αλλάζεις εντελώς τρόπο σκέψης, ωριμάζεις. Κάτι αλλάζει και σε κάνει αυτόματα πιο υπεύθυνο. Ουσιαστικά μετατοπίζεις όλη την προσοχή που έδινες μέχρι πρότινος από τον εαυτό σου στα παιδιά. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος», έχει δηλώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

2) «Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή 😬 Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα ! It’s gonna be a loooooong night», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η ηθοποιός στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ci-u2liomJN/

3) Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μεταξύ άλλων ανέφερε για τους γιους της: «Ο ένας είναι στην Κύπρο και σπουδάζει 2ο έτος στο Πανεπιστήμιο και ο άλλος τελειώνει και λογικά θα πάει και εκείνος στην ίδια σχολή. Από τη μία χαίρομαι πολύ που τους βλέπω, που έχουν γίνει άντρες και είναι και καλά παιδιά. Βλέπω πια την προσωπικότητά τους, πως κινούνται, πως σκέφτονται, πως κρίνουν τα πράγματα. Ο ένας είναι 1,97 και ο άλλος 1,85, νιώθω περίεργα. Στα social media ακολουθούμε ο ένας με τον άλλον αλλά ανά διαστήματα δεν μπορώ να δω τα Stories τους! Μου κρύβουν τα stories. Μου λένε ότι κάθομαι και τους σχολιάζω τις φωτογραφίες και δεν θέλουν».

4) «Μετά τα 18 ξεκινούν οι πιο σοβαροί φόβοι. Ότι βγαίνουν αργά το βράδυ, οδηγούν αυτοκίνητο και λειτουργούν πιο ανεξάρτητα. Μετά σκέφτεσαι ότι ήσουν και εσύ 18 και πως από τύχη έχεις γλιτώσει. Προσπαθώ πολύ το να μην παρεμβαίνω και να μη φοβάμαι τόσο πολύ. Ειδικά τώρα με τα αυτοκίνητα τα σκέφτομαι», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός και κάθε μαμά πιθανότατα θα ταυτιστεί.

Πηγή κεντρικής: dorettapapadimitriou_official