Πώς ξεκίνησε το 2023 για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα και πώς τελειώνει

Πατούλια Κατερίνα
Πώς ξεκίνησε το 2023 για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα και πώς τελειώνει

Έχοντας ήδη διανύσει το πρώτο μισό της εγκυμοσύνης της, η Αφροδίτη Σκαφίδα θα κρατήσει σε λίγο καιρό στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον Πύρρο Δήμα.

Το 2023 ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή χρονιά στη ζωή της αθλήτριας του στίβου Αφροδίτης Σκαφίδα. Η χρονιά ξεκίνησε με τη συμμετοχή της 41χρονης στο Survivor All Star, συνεχίστηκε με την ηχηρή αποβολή της αθλήτριας εξαιτίας της παραβίασης των κανονισμών, προχώρησε με την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές και ύστερα, ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη της!

Η νέα εμφάνιση και το μήνυμα της Αφροδίτης Σκαφιδά δείχνει πως ανυπομονεί να γίνει μαμά

Και μπορεί η Αφροδίτη να γνωρίζει ήδη το φύλο του μωρού που περιμένει, στη χτεσινή σόλο εμφάνισή του πάντως, ο Πύρρος Δήμας, αρκέστηκε στο να εξηγήσει πως αυτή η εγκυμοσύνη της αγαπημένης του ήταν η πιο σημαντική στιγμή για εκείνον μέσα στο 2023:

Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος.

https://www.instagram.com/p/CrEpJihs7AL/

«Τις γιορτές θα τις περάσουμε οικογενειακά, ζεστά, όμορφα και ωραία. Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δε μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε αλλά το κρατάμε για εμάς.

Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο. Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας.

Όσο για την εγκυμονούσα, στην πρόσφατη εμφάνισή της, στις αρχές Δεκεμβρίου δεν είχε κρύψει την ανυπομονησία της για όσα θα έρθουν μέσα στο 2024:

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, βαδίζω προς τον έκτο. Έχω μια προσμονή. Έχεις το άγχος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα έχω εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Cx7K0ZLMtlR/

Έχω θετική σκέψη. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα μετά στη ζωή του/της θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Το φύλο του μωρού το γνωρίζουμε αλλά δε θα ήθελα να το πω».

Στις αρχές του Οκτωβρίου, έγινε γνωστό ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί μαζί. Οι φωτογραφίες της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor, την έδειχναν να φορά ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα, με εμφανή τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

https://www.instagram.com/p/Cxia2ExsthX/

Όπως σίγουρα θυμάσαι, το 2023, βρήκε την Αφροδίτη στον Άγιο Δομίνικο στη μεγάλη επιστροφή στο Survivor. Η εμπειρία του All Star έληξε άδοξα με την αποβολή της 41χρονης στις 13 Απριλίου του 2023.

https://www.instagram.com/reel/Cm9ETkjIU9B/

Αυτό θα είναι το πέμπτο παιδί του Πύρρου

Το πρώτο παιδί της Αφροδίτης, θα μπει στη μεγάλη οικογένεια του Πύρρου, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά, καρπό του γάμου του με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών Αναστασία Δήμα. Ο γάμος του Ολυμπιονίκη μας έγινε το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας αλλά η σύζυγος του Πύρρου έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιουνίου του 2018.

Πύρρος και Αναστασία απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους: την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα που γεννήθηκε στις 16/5/2009. Τα μεγαλύτερα παιδιά του Δήμα σπουδάζουν στο εξωτερικό και μια σπάνια κοινή πόζα είχε μοιραστεί ο Ολυμπιονίκης στον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfbhzF9NacM/

Ο Πύρρος συνήθιζε πάντα να δημοσιεύει πόζες με τα παιδιά του ενώ είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο όταν μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την απώλεια της συζύγου του:

https://www.instagram.com/p/B5LJF0nFvXy/

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε, που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο... Σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά, και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο-τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή της λέω δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα. Θα πεθάνω, μου λέει. Και 'γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει, απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε αγώνα με χαμόγελο. Αξιοπρεπέστατος αγώνας. Τι να πω, Δεν έχω λόγια», είχε πει ο Πύρρος.

https://www.instagram.com/p/_teuOoIz0F/

«Σήμερα νομίζω ότι στο σπίτι που ζω, επειδή έχουμε πολλές στιγμές μαζί, θα βγει και θα μου πει επ, μην αφήσεις το σακάκι εκεί! Μάζεψε τα παπούτσια. Δεν μπορείς να καλύψεις τον ρόλο της μαμάς στα παιδιά. Απλά, είμαι τυχερός που είναι μεγάλα πια και μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους. Συγχρόνως όμως στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, περάσαμε πολλά», είχε πει ο μεγάλος αρσιβαρίστας ενώ όταν έχασε την αγαπημένη του Αναστασία είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Facebook:

https://www.instagram.com/p/_mBm3lIz3H/

«Αγαπητοί φίλοι, δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία.

Ήταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι. Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της»..