Η νέα εμφάνιση και το μήνυμα της Αφροδίτης Σκαφιδά δείχνει πως ανυπομονεί να γίνει μαμά

Η νέα εμφάνιση και το μήνυμα της Αφροδίτης Σκαφιδά δείχνει πως ανυπομονεί να γίνει μαμά

Η κοινή φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφιδά με τον Πύρρο Δήμα και με εμφανή πια τα σημάδια της εγκυμοσύνης της. 

Στην νέα της προσπάθεια ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές της Κυριακής, η Αφροδίτη Σκαφιδά έχει τον μεγαλύτερο συμπαραστάτη, τον σύντροφό της και σε λίγο διάστημα και πατέρα του παιδιού της, Πύρρο Δήμα. Το ζευγάρι έκανε νέα δημόσια εμφάνιση με τη γυμνάστρια να μας δείχνει με το μήνυμά της πως έχει μπει πια στο mood της μητρότητας.

https://www.instagram.com/p/CrbX2NPMsTJ/

Για τα παιδιά μας...

Η πρώην αθλήτρια του στίβου και νυν γυμνάστρια Αφροδίτη Σκαφιδά, ετοιμάζεται να ζήσει σε λίγους μήνες το θαύμα της μητρότητας. Πλέον είναι εμφανής η εγκυμοσύνη της και το χαρμόσυνο γεγονός δεν έχει κανέναν λόγο πια για να το κρύβει. Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, στον συνδυασμό του οποίου κατεβαίνει και εκείνη ως δημοτική σύμβουλος, φορούσε ένα ριχτό πράσινο φόρεμα έχοντας και τον Πύρρο στο πλευρό της, τον μεγαλύτερο θαυμαστή και συμπαραστάτη της.

Η εμφάνιση της Σκαφίδα σε πρόσφατη εκδήλωση «πρόδωσε» το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα

https://www.instagram.com/p/Cxia2ExsthX/

Ο Ολυμπιονίκης μας ο οποίος θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς, δεν μιλά εύκολα δημόσια για εκείνη, αλλά είναι πάντα στο πλευρό της. Και την καμαρώνει. Φαίνεται και από μία φωτογραφία που εκείνος δημοσίευσε από την πρώτη τους κοινή συνέντευξη, η οποία ωστόσο δεν έχει προβληθεί.

https://www.instagram.com/p/Cx7K0ZLMtlR/

Η Αφροδίτη προετοιμάζεται για μαμά και έχει ήδη αλλάξει ο τρόπος σκέψης της. Φάνηκε και από την τελευταία της ανάρτηση, κλείνοντας την προεκλογική της καμπάνια όπου αναφέρεται στο μέλλον των παιδιών. Και όπως γράφει: «Ολοκληρώνεται και αυτός ο αγώνας. Για να έχει αίσιο τέλος θα πρέπει να πάνε όλοι οι πολίτες να ψηφίσουν. Στόχος μας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, μαζί για να ανεβάσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ψηλότερα, μαζί για τον συνάνθρωπο με αναπηρία και τις ευάλωτες ομάδες. Την Κυριακή 8/10 να είμαστε όλοι εκεί».

https://www.instagram.com/p/CwLL--CMuxx/

Και αν υποψιάζεσαι πως το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης και λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, προετοιμάζει και τον γάμο του, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν ισχύει. Η εκπομπή Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ και η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου, επικοινώνησαν με τον Πύρρο ο οποίος και διέψευσε τη σχετική φημολογία.

Προφανώς αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.