Η Γιούλικα Σκαφιδά αποχαιρέτησε το Milky Way αγκαλιά με τον δικό της «γαλαξία»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Γιούλικα Σκαφιδά αποχαιρέτησε το Milky Way αγκαλιά με τον δικό της «γαλαξία»

Το Milky Way τελείωσε και η «Ελένη» έστειλε το δικό της μήνυμα γι' αυτήν την συνεργασία, αφού είδε το τέλος μαζί με τον πιο «μεγάλο fan» της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αυτή την χρονιά θα λέγαμε πως έκανε έναν προσωπικό τηλεοπτικό «μαραθώνιο», αφού ξεκινήσαμε να την βλέπουμε στην Παραλία με τον ρόλο της να διακόπεται αφού πέθανε από πρόβλημα υγείας, ακολούθησαν οι Ψυχοκόρες - στις οποίες θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε - και το Milky Way, το οποίο παρότι γυρίστηκε την προηγούμενη χρονιά προβλήθηκε στους δέκτες μας αυτή την σεζόν.

Ο γιος της Γιούλικας Σκαφιδά έγινε 3 εβδομάδων και «μαρτύρησε» το ιδιαίτερο φυλαχτό της μαμάς του

Μέσα σε όλα αυτά όμως, η ηθοποιός πριν από σχεδόν ένα μήνα έφερε στον κόσμο τον γιο της, κάτι που αυτομάτως την έκανε να «ξεχάσει» όλα τα υπόλοιπα. Για εκείνη ο μικρός Άγγελος (σ.σ αυτό το όνομα θα πάρει ο μικρούλης, το όνομα του μπαμπά της, σύμφωνα με συνέντευξή της) είναι όλος της ο κόσμος πια και αυτό φαίνεται από τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί το τελευταίο διάστημα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Το συγκινητικό «αντίο» της Γιούλικας στο Milky Way

Κάπως έτσι, αγκαλιά με τον γιο της, τον δικό της «γαλαξία» πια, η Γιούλικα Σκαφιδά θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο το Μilky Way, του οποίου το τελευταίο επεισόδιο προβήθηκε το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου με τους fans της σειράς να το αποθεώνουν.

Στο Instagram story της λοιπόν, η ηθοποιός παρακολουθώντας με τον γιο της στο σπίτι τους το φινάλε της σειράς, έγραψε - κάνοντας παράλληλα το σήμα της νίκης - πως ήταν τιμή της που συμμετείχε σε αυτή την παραγωγή.

Snapinsta.app_412117310_271795502215471_1172558170641069295_n_1170.jpg

Oι στιγμές με τον γιο της

Παρότι η Γιούλικα Σκαφιδά δεν ειχε προγραμματίσει ποτέ πως θέλει ένα παιδί, το γεγονός πως κι η αδερφή της πριν δυο χρόνια απέκτησε μια κορούλα την έβαλε σε έντονες σκέψεις και κάπως έτσι προέκυψε η εγκυμοσύνη της, όπως είχε πει στην συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από την μέρα λοιπόν, που κράτησε στα χέρια της τον γιο της η ηθοποιός δεν μπορεί να σταματήσει να απολαμβάνει τις στιγμές μαζί του και γι' αυτό έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μαζί του.

Το minimal σπίτι της Γιούλικας Σκαφιδά και το δωμάτιο του μπέμπη

Όπως έχουμε δει μέσα από αναρτήσεις της ηθοποιού το σπίτι της στο Χαλάνδρι έχει ένα αρκετά minimal στυλ, ενώ στα περισσότερα δωμάτιά του κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Στο σαλόνι της ο γκρι μεγάλος καναπές σε σχήμα -Π- μπροστά από τη μεγάλη τηλεόραση και το μαύρο τζάκι της, είναι το ιδανικό spot για cozy βραδιές παρέα με φίλους, ενώ και στο υπνοδωμάτιό της κυριαρχούν αντίστοιχες αποχρώσεις για να υπάρχει μια ομοιομορφία.

Παράλληλα, το μεγάλο παράθυρο με τις διάφανες λευκές κουρτίνες επιτρέπει να μπαίνει πολύ φως στο δωμάτιο κάνοντας το πρωινό ξύπνημα πιο ευχάριστο.

Όσον αφορά το δωμάτιο του γιου της η Γιούλικα Σκαφιδά επέλεξε αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού στους τοίχους και τα έπιπλα, ενώ την διακόσμηση ολοκλήρωσε με κάδρα που απεικονίζουν διάφορα ζώα της άγριας φύσης και αντίστοιχα λούτρινα παιχνίδια.

https://www.instagram.com/p/Cz3m79tsP7p/