Ο γιος της Γιούλικας Σκαφιδά έγινε 3 εβδομάδων και «μαρτύρησε» το ιδιαίτερο φυλαχτό της μαμάς του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος της Γιούλικας Σκαφιδά έγινε 3 εβδομάδων και «μαρτύρησε» το ιδιαίτερο φυλαχτό της μαμάς του

Η Γιούλικα Σκαφιδά απ' όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της δεν «χορταίνει» να τον έχει στην αγκαλιά της γι' αυτό και ήδη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μαζί του.

Ήταν 24 Νοεμβρίου όταν μάθαμε πως η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο απ' ότι είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ονομάσει Άγγελο - όπως λένε τον μπαμπά της δηλαδή.

Από τότε αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός η ηθοποιός που φέτος παρακολουθήσαμε - και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε - σε τρεις τηλεοπτικές σειρές - την Παραλία, τις Ψυχοκόρες και το Milky Way - δεν «χορταίνει» τις στιγμές με τον γιο της και γι' αυτό έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα στα social media της με στιγμές από την νέα τους καθημερινότητα.

Όπως ακριβώς έκανε και για να δείξει την χαρά της που εκείνος έκλεισε 3 βδομάδες από τότε που ήρθε στη ζωή της. Η Γιούλικα Σκαφιδά λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον έχει στην αγκαλιά της - ενδεχομένως να είναι και η ώρα του θηλασμού - κι εκείνος την ακουμπάει τρυφερά με το χεράκι του «δείχνοντάς» μας και το νέο της φυλαχτό, ένα κολιέ με έναν σταυρό με ιδιαίτερες γαλάζιες χάντρες κι ένα μικρό φλουρί Κωνσταντινάτο.

Snapinsta.app_411193199_1386341511997735_4825189654589515575_n_1170.jpg

Το συγκεκριμένο κολιέ δεν είχαμε δει να το φοράει ξανά η ηθοποιός και απ' ότι μπορούμε να καταλάβουμε και από το χρώμα του σταυρού αλλά και από το φλουρί που είναι σύμβολο καλοτυχίας, ίσως αυτό το ιδιαίτερο κόσμημα να ήταν ένα δώρο που δέχτηκε με αφορμή τη γέννηση του γιου της.

Οι φωτογραφίες με τον γιο της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις στα social media σου

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η χαρά της Γιούλικας Σκαφιδά που κρατάει επιτέλους στα χέρια της τον μονάκριβό της δεν περιγράφεται κι αυτό φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει αυτές τις τρεις βδομάδες, τις οποίες μπορείς να δεις στην gallery που ακολουθεί.

Πάντως η ηθοποιός είχε αναφερθεί στην συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο καιρό πριν γίνει μανούλα, πως το να κάνει παιδί δεν ήταν μια σκέψη που είχε από πάντα. Παρ' όλα αυτά η ύπαρξη της ανιψιάς της, όπως φαίνεται της άλλαξε γνώμη.

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα» είχε πει χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή.