To τελευταίο αντίο στον Νίκο Γιγουρτάκη

To τελευταίο αντίο στον Νίκο Γιγουρτάκη

Πλήθος κόσμου και θρήνος απο την αγαπημένη του μητέρα. Ο Νίκος Γιγουρτάκης κηδεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε ένα μουντό σκηνικό με μαύρα σύννεφα και δάκρυα απο φίλους, συνεργάτες και γνωστά πρόσωπα απο τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο.

Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια και παγωμένο βλέμμα, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του Νίκου Γιγουρτάκη, βρέθηκαν στο νεκροταφείο , στηρίζοντας την οικογένειά του στις δύσκολες στιγμές, θέλοντας να ευχηθούν με τη σειρά τους στο Νίκο "καλό ταξίδι". 'To μόνο που ακουγόταν στο νεκροταφείο ήταν σπαραγμοί και δάκρυα για τον άδικο χαμό του Νικόλα Γιγουρτάκη. Όλοι όσοι τον αγάπησαν, βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου στον ύστατο χαιρετισμό του 30χρονου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο Γιώργος Τσαλίκης,η Έλενα Γκρέκου,ο Διονύσης Μακρής, ο Στέλιος Ρόκκος,ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Αντύπας, ο Λευτέρης Πανταζής, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Χρήστος Κυπριανίδης και ο Χάρης Σιανίδης ήταν μόλις μερικά πρόσωπα του καλλιτεχνικού στερεώματος που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Ακόμη, ο Θάνος Πετρέλης , ο Πέτρος Ίμβριος, η Όλγα Φαρμάκη, η Δ. Αλεξανδράκη ,η Άρτεμις Αλεξανδράτου,η Χριστίνα Παππά, η Εύη Δρούτσα, η Πατρίτσια Περιστέρη, ο Xάρης Λεμπιδάκης, ο Παύλος Χριστοδούλου αλλά και η Αγγελική Ηλιάδη αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά το Νικόλα.

Επίσης στην κηδεία παραβρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης , ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και στεφάνι έστειλε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Οι στιγμές ήταν βουβές και με ένα δάκρυ. Το καλό παιδί της Γλυφάδας είναι στον παράδεισο και η δύναμη που πρέπει να δείξει η οικογένειά του να ξεπεράσει αυτό το σοκ είναι μεγάλη. Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν η τραγική φιγούρα στην νεκρώσιμο ακολουθία όπως και η τελευταία σύντροφός του Ειρήνη που υποβασταζόμενη απο δύο φίλες της κατάφερε να σταθεί όρθια στην ταφή του Νικόλα. Καλό ταξίδι 'φίλε"!