Ρούλα Κορομηλά: H φωτογραφία της απ' όταν ήταν μωρό και το σχόλιο της Δούκισσας που τα είπε «όλα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ρούλα Κορομηλά: H φωτογραφία της απ' όταν ήταν μωρό και το σχόλιο της Δούκισσας που τα είπε «όλα»

«Αστούς αυτούς, μην τους ακούς, φασαρία κάνουν για να φανούν» λέει το παιδί που κρύβει μέσα της η Ρούλα Κορομηλά σε μια συνομιλία - ανασκόπηση που είχε «μαζί» του.

Η Ρούλα Κορομηλά εν όψει των γιορτών και καθώς βρήκε μια φωτογραφία της απ' όταν ήταν μωρό έκανε μια «συζήτηση» με το παιδί που κρύβει μέσα της, σαν μια μικρή ανασκόπηση της ζωής της, στην οποία όμως ο νεαρός εαυτός της της δίνει συμβουλές για να μην χάσει την ξεγνοιασιά και την παιδικότητά της αλλά και για να απολαμβάνει καλύτερα τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/C01J-EwNXa4/

Η συζήτηση με τη μικρή Ρούλα

Αυτή την «συζήτηση» αποκάλυψε στο Instagram της η παρουσιάστρια που και φέτος παρουσιάζει το Σπίτι με το Mega. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως η νεαρή «Θεοδωρούλα» της είπε τα εξής: «Το μικρό παιδί που κρύβω μέσα μου έχει ευαίσθητες ,τρυφερές αλλά και πολλές σκανδαλιάρικες πλευρές… Πλευρές θετικές οι οποίες ,ευτυχώς, δεν επισκιάστηκαν από τον σκληρό ρεαλισμό της ενήλικης ζωής. Αυτό το παιδί, το αφήνω ελεύθερο να ξεπηδάει από μέσα μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου …
Αισθάνομαι έντονη και καταλυτική την παρουσία του ειδικά στις δύσκολες στιγμές μου … Μου χαμογελάει στοργικά, κι εγώ του δίνω το χέρι μου και αφήνομαι σ' αυτό για να με παρασύρει στον κόσμο του… Με κοιτάζει έντονα αρκετές φορές με τα αθώα μάτια του θέλοντας προφανώς να μου υπενθυμίσει όλες τις θετικές εμπειρίες της παιδικής μου ηλικίας … Ταυτόχρονα μου δείχνει με το δάχτυλο με «πονηρό» και αφελές ύφος τις κακοτοπιές μου… Είναι πολλές, μου λέει παιχνιδιάρικα ,αλλά πάμε παρακάτω…
Το παιδί που κρύβω μέσα μου, μου επιτρέπει να γελάω, να χορεύω, να αγαπάω, να ερωτεύομαι, να προσφέρω, να κατανοώ, να συγχωρώ, να απογοητεύομαι ,να δακρύζω, να πονάω, να κάνω λάθη ,να πέφτω να σηκώνομαι ,να ονειρεύομαι ,να δίνω χωρίς αντάλλαγμα ,να μην στηρίζομαι στις πλάτες κανενός ,να πατάω γερά στα πόδια μου , να κοιτάζω μπροστά και να κλείνω τ' αυτιά μου σε εκκωφαντικούς θορύβους…
Αστούς αυτούς, μην τους ακούς, φασαρία κάνουν για να φανούν, μου λέει…
Μα είναι αρκετοί; Ναι αλλά δεν ταιριάζουν στον δικό μας φωτεινό κόσμο, μου απαντά . Εμείς θα τρέξουμε και θα παίξουμε μ' αυτούς που το φως λούζει τα μάτια και τις καρδιές τους….
Τρυφερά ωστόσο μου ψιθυρίζει στο αυτί πως οφείλω να απολαμβάνω τη ζωή, γιατί είναι ανατρεπτική, χωρίς δεδομένα, να νοιώθω όμορφα με ό,τι έχω και να κάνω ό,τι μου αρέσει και με ευχαριστεί αναλαμβάνοντας όμως τις ευθύνες μου, χωρίς ενοχές…
Ένας τρόπος για να βοηθήσουμε το φωτεινό παιδί να αναπτυχθεί είναι να του επιτρέψουμε να χαρεί…. Την αγάπη μου σε όλους».

https://www.instagram.com/p/C1CcbF_tyMF/

Οι followers της παρουσιάστριας έσπευσαν να της γράψουν πόσο υπέροχη είναι και πόσο τους λείπουν τα show της και όλα αυτά που έχει προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ η Δούκισσα Νομικού με το σχόλιό της εξέφρασε αυτό που όλοι ήθελαν να πουν, πως δηλαδή «είναι υπέροχη». Η Ρούλα Κορομηλά και η Δούκισσα Νομικού έχουν πολύ καλή φιλική σχέση και πολύ συχνά η μία σχολιάζει τις αναρτήσεις της άλλης, αποδεικνύοντας πως από την τηλεόραση μπορούν να υπάρξουν και πραγματικές φιλίες.

Το «αντίο» στον Βασίλη Καρρά και η φωτογραφία με τον Γιώργο Τσαλίκη

Η Ρούλα Κορομηλά μαθαίνοντας, όπως όλοι μας την είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο. Έτσι, δημοσίευσε στο Instagram της ένα βίντεο με εκείνον από το Μπράβο γράφοντας: «Χριστούγεννα στο Μπράβο χωρίς τον Βασίλη Καρρά δεν έγιναν ποτέ. Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικος σε όλο τον κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις κατ' ιδίαν συζητήσεις μας, τις συμβουλές, τα γέλια στα παρασκήνια, την λαχτάρα του με με βλέπει χαρούμενη, την στήριξη κάθε φορά που τον είχα ανάγκη να βγει στην εκπομπή.
Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».

https://www.instagram.com/reel/C1PrHGPtBdY/

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Τσαλίκης βρήκε μια φωτογραφία του με την παρουσιάστρια και τον Βασίλη Καρρά την οποία η Ρούλα Κορομηλά αναδημοσίευσε στα social media της, απορώντας συγκινημένη που είχε καταφέρει τελικά να την κρατήσει.

Snapinsta.app_412685446_1045884196531415_7511609983978021296_n_1170.jpg