Οι νέες εικόνες από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια προδίδουν ότι έχει μία μεγάλη αδυναμία

Τζένη Ντεμιράι
Οι νέες εικόνες από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια προδίδουν ότι έχει μία μεγάλη αδυναμία

Την προσοχή μας, φυσικά, κέντρισε και το outfit της Ζέτας, το οποίο ήταν απλό, άνετο αλλά και festive!

Σε απόλυτα εορταστική διάθεση η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στους ακολούθους της στο Instagram, αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες της με έναν χριστουγεννιάτικο νάνο, αλλά και τη στιγμή που φάνηκε να είναι «η πιο καλή νοικοκυρά», κρατώντας στα χέρια της κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Την προσοχή μας, όμως, τράβηξε ο χώρος του σπιτιού της και τα πράσινα στοιχεία που προσδίδουν modern vibe και ηρεμία.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Rouk Zouk ανέβασε έξι φωτογραφίες με απόλυτα χριστουγεννιάτικη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/C1UZmagI4gW/

Σε κάποιες ήταν αγκαλιά με έναν χριστουγεννιάτικο νάνο, σε μία ήταν πρωταγωνιστές τα μελομακάρονα και οι γευστικές δοκιμές, ενώ σε άλλη στο επίκεντρο στάθηκε ένα κομψότατο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

dentro-makrypoulia.jpg

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το απόλυτο neutral σύνολο με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια

Οι εικόνες από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια προδίδουν μία μεγάλη λατρεία!

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ζέτας Μακρυπούλια, όμως, η προσοχή μας στάθηκε και στα πλάνα από το σπίτι της, το οποίο μπορεί να μας είχε δείξει σε παλαιότερες αναρτήσεις, αλλά δεν είχαμε αντιληφθεί την αγάπη που τρέφει για τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία έχουν κατακλείσει το σαλόνι της!

Στα πλάνα, φαίνεται η Ζέτα να ποζάρει σε δύο διαφορετικά σημεία του σπιτιού της, στα οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα φωτά σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Η αδυναμία της στα φυτά, όμως, φαίνεται να είχε γίνει ορατή και σε προηγούμενες αναρτήσεις της. Το 2022, πόζαρε μπροστά από φυλλόδεντρα, δηλώνοντας έτοιμη για την νέα εβδομάδα!

makrypoulia-(4).jpg

Σε ακόμα μία ανάρτηση που είχε κάνει το 2022, η Ζέτα πόζαρε ξαπλωμένη στο γκρι καναπέ της, ενώ δίπλα βρισκόταν και πάλι ένα φυτό εσωτερικό χώρου, το οποίο διακοσμεί τον χώρο, προσφέροντας κάτι παραπάνω στη μοντέρνα αισθητική του.

Η επιβεβαίωση των παραπάνω ισχυρισμών και εικόνων, μάλιστα, έχεται από την ίδια, η οποία σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα».

Το σχόλιο συνοδεύτηκε με φωτογραφίες από το εξωτερικό του σπιτιού της, το οποίο φυσικά έχουν κατακλείσει πανύψηλα φυτά!

https://www.instagram.com/p/CeBad_TIb6S/

Το iconic σύνολο με festive παντελόνι!

Το ενδιαφέρον μας, φυσικά, κέντρισε και το outfit της Ζέτας, το οποίο ήταν απλό, άνετο αλλά και festive. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μία λευκή μπλούζα σε στυλ πουκαμίσου, την οποία συνδύασε με ένα iconic μεταλλιζέ παντελόνι σε χρυσό χρώμα.

makrypoulia.jpg

Όπως είχε γράψει η fashion editor του queen.gr, Ναταλία Κατσακιώρη, ένα παντελόνι σε επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις είναι μία εξαιρετική επιλογή, η οποία όχι μόνο θα κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά παράλληλα θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες παρευρισκόμενες, που στην πλειοψηφία τους θα επιλέξουν κάποιο party dress.

Στην περίπτωση της Μακρυπούλια, μάλιστα, στη λίστα με τα πλεονεκτήματα της επιλογής της προστίθεται το γεγονός ότι είναι η οικοδέσποινα και το παντελόνι την προσφέρει την άνεση που χρειάζεται.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @zeta_makripoulia_official