Τα πιο stylish γιορτινά σύνολα με παντελόνι -Από κολάν μέχρι τζιν

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πιο stylish γιορτινά σύνολα με παντελόνι -Από κολάν μέχρι τζιν
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Για όσες ποντάρουν πάντα στην άνεση.

Προπαραμονές Χριστουγέννων και όλα είναι στα κόκκινα. Η γιορτινή μας διάθεση, οι βόλτες για ψώνια, οι προετοιμασίες για το ρεβεγιόν, τα looks που προετοιμάζουμε για τη βραδιά. Ξέρω ότι και εσύ, όπως και οι περισσότεροι, θα βγεις για ένα μικρό Xmas shopping therapy πριν τα parties και τα ρεβεγιόν των επόμενων ημερών κυρίως για να πάρεις δωράκια και να αναζητήσεις το τέλειο festive outfit, που θα φορέσεις και θέλεις φυσικά να εντυπωσιάσει. Η πρώτη και πιο εύκολη λύση που έρχεται στο μυαλό σου είναι ένα γιορτινό φόρεμα.

festive_pants_look-(14).jpg

Σε γενικές γραμμές το να φοράμε party dressses μέσα σε αυτή την περίοδο είναι κάτι σαν μια μικρή παράδοση από μόνο του, με αποτέλεσμα να έχουμε γεμίσει τη ντουλάπα μας από βραδινά φορέματα. Διαφάνειες, δαντέλα, παγιέτες, σατέν και όλα τα υπόλοιπα πολυτελή υλικά στων Χριστουγέννων πρωταγωνιστούν στα συγκεκριμένα φορέματα, που ακριβώς για αυτό το λόγο δυστυχώς καταλήγουμε να φοράμε ελάχιστα. Επειδή ακριβώς είναι τόσο glam και επίσημα.

New-York-str-F23-1049.jpg

Τα άνετα party shoes των γιορτών για να γίνεις η απόλυτη dancing queen

festive_pants_look-(18).jpg

Τι θα έλεγες, όμως, αν φέτος έκανες μια διαφορετική επιλογή και πόνταρες στην άνεση και το ανδρόγυνο στυλ ενός παντελονιού;

Όλες οι λύσεις για να φορέσεις παντελόνι στο ρεβεγιόν.

Προσωπικά, έχω επιλέξει πολλές φορές το παντελόνι ως το βασικό festive item του ρεβεγιόν μου και η επιλογή με έχει δικαιώσει. Γιατί είναι απόλυτα άνετο και οι περισσότερες κυρίες που βρίσκονται μαζί μου στην ίδια βραδιά φοράνε στην πλειοψηφία τους φόρεμα. Αν, όμως, βάλεις παντελόνι, τότε πρέπει να ακολουθήσεις την επιλογή σου all the way. Τι σημαίνει αυτό; Να κάνεις ένα look με ένα εντυπωσιακό παντελόνι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και τα metallics βρίσκονται φυσικά στην κορυφή της λίστας μας. Ακολουθούν τα πολυτελή υφάσματα όπως το βελούδο, το δέρμα και κάποια παντελόνια με κεντήματα από παγιέτα ή κάποιο άλλο motif που είναι σε glam διάθεση. Τα prints δεν είναι κάτι που γενικά θα σου πρότεινα σε κάτι τόσο επίσημο. Επίσης, με ένα τόσο εντυπωσιακό bottom καλό είναι να διατηρήσεις όλο το υπόλοιπο look σε minimal τόνους.

Πάρε έμπνευση από την παραπάνω gallery και διέψευσε όλους αυτούς που λένε ότι τα παντελόνια δεν είναι για την ημέρα του ρεβεγιόν.

festive_pants_look-(17).jpg