Ο «αγρότης μόνος ψάχνει» David Beckham ταΐζει τις κότες του και η Victoria Beckham καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο «αγρότης μόνος ψάχνει» David Beckham ταΐζει τις κότες του και η Victoria Beckham καμαρώνει

H Victoria Beckham έκανε στον David το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο. Οι fun αναρτήσεις του ζευγαριού και οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες.

Aν υπήρχε διαγωνισμός για το πιο πρωτότυπο και αστείο χριστουγεννιάτικο δώρο, η Victoria Beckham θα είχε στεφθεί φέτος νικήτρια, με πολύ μεγάλη διαφορά.

Η 49χρονη συνηθίζει κάθε χρόνο να αναζητά cool γιορτινά δώρα για τον David Beckham, επενδύοντας συνήθως σε cozy ρούχα, πιτζάμες, παντόφλες και άλλα χρηστικά items. To ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Cruz, Brooklyn, Romeo, Harper Seven) με τα οποία έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη και ακομπλεξάριστη σχέση.

Αυτή τη χρονιά η πρώην τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει στον άντρα της την πιο απρόσμενη έκπληξη αγοράζοντάς του...κότες.

Η Victoria Beckham έκανε δώρο στον David ένα κοτέτσι

Πριν από λίγα 24ωρα η Victoria Beckham έθεσε στους followers της το εξής ερώτημα: «Τι παίρνεις άραγε ως δώρο Χριστουγέννων στον David Beckham;», δίνοντάς μας λίγο αργότερα την πολυπόθητη απάντηση.

H σχεδιάστρια μόδας αγόρασε ένα ξύλινο κοτέτσι γεμάτο κότες, το οποίο και δώρισε στον σύζυγό της ενόψει εορτών. Λίγο αργότερα η 49χρονη αποκάλυψε στον «Santa» Beckham το γιορτινό δώρο που του επιφύλασσε και βιντεοσκόπησε την αντίδρασή του ποστάροντας το video στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C1RmJPbIH4y/

Στο fun στιγμιότυπο η Victoria Beckham δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα λέγοντας ότι οι κότες της οικογένειας είναι λίγο ντροπαλές και δεν βγαίνουν έξω από το κοτέτσι για να τις εντοπίσει η κάμερα, παρά το γεγονός ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπαθούσε επίμονα να τις ταΐσει. Ο Beckham διευκρίνισε πως μαζί με τις κότες και το κοτέτσι, η Victoria του χάρισε και ένα κόκορα.

Ακολούθησε μια ακόμα ανάρτηση, ανήμερα των Χριστουγέννων στην οποία η σχεδιάστρια εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για τον άντρα της ζωής της γράφοντας: «Σε αγαπάμε τόσο πολύ David Beckham. Xαρούμενα Χριστούγεννα, είσαι τα πάντα, σε αγαπάμε πολύ».

https://www.instagram.com/p/C1UpsnaoDMS/

Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Victoria Beckham στο Instagram, βλέπουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή ξαπλωμένο στο πάτωμα, να προσπαθεί να φτιάξει την τηλεόραση, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

https://www.instagram.com/p/C04ArvduNZe/

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η σχεδιάστρια μόδας έγραψε με χιούμορ: «O ηλεκτρολόγος ήρθε για να φτιάξει την τηλεόραση. Παρακαλώ», αποδεικνύονταςότι διανύει περίοδο εξωστρέφειας.

O χορός της Victoria και του David Beckham στο Netflix δημιούργησe το νέο challenge του Tik Tok

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι Beckhams βρέθηκαν στις Μπαχάμες όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους και χαλάρωσαν στο τροπικό τοπίο. Victoria Beckham και Nicola Peltz Beckham διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης, βάζοντας τέλος στις φήμες που τις ήθελαν να είναι ψυχραμένες.

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham