Τα δαχτυλίδια είναι παντοτινά για την Victoria Beckham και ο David της χάρισε όχι ένα αλλά 15

Τα δαχτυλίδια είναι παντοτινά για την Victoria Beckham και ο David της χάρισε όχι ένα αλλά 15
Invision

Η Victoria Beckham έχει μια αξιοζήλευτη συλλογή από δαχτυλίδια τα οποία της έχει αγοράσει ο άντρας της ζωής της.

O David και η Victoria Beckham είναι με διαφορά ένα από τα #supercouples τoυ Hollywood και φέτος μετρούν 26 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας. Τον Ιούλιο το ζευγάρι γιόρτασε 24 χρόνια γάμου και παραμένει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας έχουν αποκτήσει 4 παιδιά (Brooklyn, Harper Seven, Romeo, Cruz) συνδυάζοντας επιτυχώς καριέρα και οικογένεια. Όπως ο ίδιος ο Beckham εξομολογήθηκε στη σειρά-ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους που προβάλλεται στο Netflix, πάνω απ' όλα για εκείνον ήταν και θα είναι η οικογένειά του.

Η εντυπωσιακή συλλογή δαχτυλιδιών της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham φέρεται να έχει μία πλούσια και άκρως εντυπωσιακή συλλογή από δαχτυλίδια αρραβώνων, τα οποία της έχει δωρίσει ο David Beckham στη διάρκεια των 24 ετών του γάμου τους.

Η 49χρονη έχει στην κατοχή της 15 δαχτυλίδια μεγάλης αξίας, το καθένα με διαφορετικό σχέδιο, τα οποία σύμφωνα με το Elle, εναλλάσσει ανάλογα με το outfit και τη διάθεσή της.

2007 Vanity Fair Oscar Party Hosted by Graydon Carter - Arrivals

Το πρώτο της δαχτυλίδι αρραβώνων ήταν η κίτρινη χρυσή βέρα τριών καρατίων που της χάρισε ο David όταν της έκανε πρόταση γάμου το 1998. Εκείνη τη χρονιά είχε διαρρεύσει στον Τύπο ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής ξόδεψε περισσότερα από 85.000 δολάρια για το συγκεκριμένο κόσμημα.

Μετά τον γάμο η Victoria σταμάτησε να φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων και το αντικατέστησε με ένα πλατινένιο. Το 2003, η σχεδιάστρια εμφανίστηκε με ένα ακόμη εντυπωσιακό δαχτυλίδι από σμαράγδι.

https://www.instagram.com/p/CxnmsR7oJAA/

Στα 30α γενέθλιά της, ο David της έκανε δώρο ένα rose gold διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο φέρεται να κόστισε 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Το 2005 η Beckham εντοπίστηκε από τους φωτογράφους με ένα διαμάντι 17 καρατίων σε σχήμα αχλαδιού, με το οποίο εξακολουθεί να εμφανίζεται συχνά μέχρι και σήμερα.

H Victoria και ο David Beckham επιτέλους μίλησαν για την απιστία

Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο δαχτυλίδι με χρυσή βέρα, το οποίο η 49χρονη εμφάνισε για πρώτη φορά το 2006. Την επόμενη χρονιά το δάκτυλο της Victoria κοσμούσε ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι που πλαισιωνόταν από διαμάντια, το 2009 ένα δαχτυλίδι από ρουμπίνι και το 2010 ένα ζαφειρένιο δαχτυλίδι σε πλατινένια μπάντα.

Το 2015 η Victoria Beckham πόζαρε με ένα οβάλ διαμάντι σε σχήμα φωτοστέφανου. ενώ το 2016 εμφανίστηκε με ένα νέο διαμάντι τετράγωνης κοπής σε πλατινένια μπάντα pave. Δύο χρόνια αργότερα η πρώην τραγουδίστρια των «Spice Girls» απέκτησε το 15ο δαχτυλίδι αρραβώνων της, καθώς εθεάθη να φορά άλλο ένα κίτρινο διαμάντι τετράγωνης κοπής.

David και Victoria γνωρίστηκαν το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Την ίδια χρονιά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και το 1998 αρραβωνιάστηκαν.

beckham3.webp

Λίγους μήνες αργότερα David και Victoria ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία, παρουσία στενών φίλων και αρκετών celebrities. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα Vera Wang και μια τιάρα 18 καρατιών, με το νυφικό look της να παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη του Τύπου και όλων των fashion victims.

«Καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και είπα ω, μου αρέσει αυτή με το μικρό μαύρο φόρεμα. Όπως καταλαβαίνεις το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα ήταν η Victoria Adams, ένα από τα πέντε μέλη του πιο hot γυναικείου συγκροτήματος των 90s», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου για τη γνωριμία με την Victoria.

Πηγή κεντρικής: apimages.com