O χορός της Victoria και του David Beckham στο Netflix δημιούργησe το νέο challenge του Tik Tok

Γεωργία Βλαχοπούλου
O χορός της Victoria και του David Beckham στο Netflix δημιούργησe το νέο challenge του Tik Tok

Τα  #Beckhamtest και το #Beckhamchallenge, έχουν συνολικά 4 εκατομμύρια views στο Tik Tok και γι' αυτό «ευθύνεται» το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Beckham στο Netflix.

Στις 4 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Beckham με συνολικά τέσσερα επεισόδια. Πέρα από διάφορους ανθρώπους, σχετικούς με το ποδόσφαιρο, που είδαμε να μιλούν σε αυτό το ντοκιμαντέρ για τον άσσο της Αγγλίας, μεγάλο μέρος των επεισοδίων καταλάμβανε η συνέντευξή του με την Victoria στο σπίτι τους.

Αυτό ωστόσο, που φαίνεται να έγινε viral πέρα από την αναφορά του ζευγαριού στις φήμες που ήθελαν ο David να έχει εξωσυζυγική σχέση με την Rebecca Loos - την προσωπική του βοηθό - ήταν ο αυθόρμητος χορός τους και κυρίως οι κινήσεις του David, o οποίος προσπαθούσε να ακολουθήσει τα βήματα της Victoria.

Rebecca Loos: Απάντησε στα σχόλια για την παράνομη σχέση με τον Βeckham με επικό τρόπο

Το 24 δευτερολέπτων κλιπ του ζευγαριού να χορεύει στο «Islands In The Stream» της Dolly Parton ήταν η σκηνή που «έμεινε» περισσότερο στους θεατές — τουλάχιστον όσον αφορά το TikTok, όπου τα σχόλια για το πόσο γλυκό ζευγάρι δείχνουν οι δυο τους μετά από 26 χρόνια που είναι ζευγάρι ήταν αμέτρητα.

Το challenge που δημιουργήθηκε

Αν και δεν είναι σαφές ποιος ξεκίνησε το χορευτικό στο σπίτι των Beckham, η στιγμή ήταν σίγουρα αυθόρμητη και πολλές ήταν οι Τικ Τokers που θέλησαν να κάνουν ένα challenge στους συντρόφους τους προκαλώντας τους όπως η Victoria τον David, σε ένα mini χορευτικό για να δουν πόσο πρόθυμοι θα ήταν να τις ακολουθήσουν.

Όσες μπήκαν στη διαδικασία να το δοκιμάσουν το έκαναν παίζοντας το ίδιο τραγούδι με αυτό των Beckham, σε τυχαίες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, περιμένοντας να δουν πόσο χρόνο χρειάζεται το άλλο τους μισό για να ακολουθήσει τις κινήσεις τους ή αν δεν θα το κάνει καθόλου.

Κάποιοι από τους άντρες που έπεσαν «θύματα» αυτού του challenge μπήκαν στην κυριολεξία αμέσως στον χορό, ενώ άλλοι καθυστέρησαν να καταλάβουν λίγο περί τίνος πρόκειται.

Όπως και να 'χει το hashtag #Beckhamtest και #Beckhamchallenge έχουν συγκεντρώσει συνολικά 4 εκατομμύρια προβολές, αποδεικνύοντας ότι το challenge αυτό είναι από τα πιο γλυκά που υπάρχουν για ζευγάρια στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Για άλλη μια φορά, η φήμη των Beckham πρωτοστάτησε σε μια νέα τάση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για το ζευγάρι.