Μαρία Βοσκοπούλου & Άντζελα Γκερέκου είναι αχώριστες και έχουν το πιο φιλόξενο σπίτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαρία Βοσκοπούλου & Άντζελα Γκερέκου είναι αχώριστες και έχουν το πιο φιλόξενο σπίτι

Μαρία Βοσκοπούλου και Άντζελα Γκερέκου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δημοσίευσαν τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα η Άντζελα Γκερέκου έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και τη μονάκριβη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ θέλησε να μοιραστεί μερικά #familygoals στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Ιnstagram και δημοσίευσε φωτογραφίες από το εορταστικό τραπέζι στις οποίες πρωταγωνιστεί η 22χρονη κόρη της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι η αδυναμία της μαμάς της

Πριν από μερικές ώρες η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια οικογενειακή selfie από το γιορτινό τραπέζι, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για αυτές τις όμορφες στιγμές.

Η «Αθηνά» από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» μας έδειξε τη μητέρα της, Μαρία, και τον αδελφό της, Αλέξανδρο στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/C1VVwtjIpcs/

«Οικογενειακά Χριστούγεννα γύρω από το τραπέζι! Ευγνώμων!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της σπάνιας ανάρτησής της.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης. Μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου το 2021, οι δυο τους είναι αχώριστες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε όμορφη ή δυσάρεστη περίοδο.

Oι νέες «ανεπανάληπτες» φωτογραφίες της Μαρίας Βοσκοπούλου με μαγιό στο νησί της καρδιάς της

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ έχει μιλήσει αρκετές φορές για την κόρη της και σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε αναφέρει: «Η Μαρία, έμαθε και μέσα από δύσκολα πράγματα και έχει ωριμάσει. Συγχρόνως, όμως, δεν στερήθηκε μια πολύ όμορφη, παιδική και εφηβική ζωή και σίγουρα σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το ότι έζησε και ζει μέσα σε μία μεγάλη οικογένεια με πολλή αγάπη, κοντά στη φύση».

Kαι πρόσθεσε: «Μεγάλωσε με ανθρώπους που την αγαπάνε αληθινά γι’ αυτό που είναι. Είναι παιδί ανοιχτό, με φίλες στην Κέρκυρα και την Αθήνα και έναν ευρύτερο, οικογενειακό πυρήνα με πολλούς συγγενείς. Έτσι, έχει και την αίσθηση της γήινης και πολύ ανθρώπινης πλευράς, αλλά κι αυτού που μπορεί να βιώνει ο μπαμπάς ή η μαμά της, που έχει να κάνει με την έκθεση».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Το κλασικό σπίτι τους

Η Άντζελα Γκερέκου και η 22χρονη κόρη της κατοικούν τα τελευταία χρόνια στο Πανόραμα Βούλας, σε ένα νεοκλασικό σπίτι όπου υποδέχονται αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CcL3q3yLklY/

Η ηθοποιός έχει επενδύσει στο ξύλο αγοράζοντας minimal ξύλινα τραπέζια, λευκά σκρίνια, βάζα με λουλούδια και ιδιαίτερα κάδρα. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύει στο Instagram, τρέφει μεγάλη αγάπη προς τα γήινα χρώματα και τα βάζα με λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/CajxnCGryr3/

Το καθιστικό διαθέτει έναν λευκό, άνετο καναπέ, ασορτί χαλί και σύνθετο στο οποίο η ηθοποιός έχει τοποθετήσει αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: angelagerekou_