Oι νέες «ανεπανάληπτες» φωτογραφίες της Μαρίας Βοσκοπούλου με μαγιό στο νησί της καρδιάς της

Oι νέες «ανεπανάληπτες» φωτογραφίες της Μαρίας Βοσκοπούλου με μαγιό στο νησί της καρδιάς της

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύει τις πιο αυθόρμητες καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Μετά την πρόσφατη απόδραση στο Νησί των Ανέμων μαζί με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου η Μαρία Βοσκοπούλου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές, αυτή τη φορά με την παρέα της.

Μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η νεαρή ηθοποιός στο Instagram, αρκεί για να αντλήσεις έμπνευση και να διαπιστώσεις πως ζούμε σε μια από τις ωραιότερες χώρες του πλανήτη.

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι μια νεαρή πρέσβειρα του τουρισμού

Η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν αποκαλύπτει σχεδόν ποτέ την τοποθεσία της ωστόσο ένα από τα post της φανέρωσε πως επισκέφθηκε την όμορφη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CvHivCWoWDu/

Ναύπακτος, Φωκίδα, Λακωνία και φυσικά η γενέτειρα της μαμάς της, Κέρκυρα είναι οι σταθμοί των μέχρι στιγμής διακοπών της Μαρίας Βοσκοπούλου.

Η 22χρονη φόρεσε τα μαγιό της και πόζαρε ανέμελα στον φακό, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες. Στο πλευρό της οι κολλητές της φίλες, με τις οποίες απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις χαλαρές βόλτες.

Αρκετοί είναι αυτοί που σπεύδουν να σχολιάσουν τις αναρτήσεις της νεαρής ηθοποιού επισημαίνονταςότι διαθέτει μια φυσική ομορφιά και θυμίζει έντονα τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου σε νεότερη ηλικία.

Η Άντζελα Γκερέκου γιόρταζε και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη Μαρία Βοσκοπούλου

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας με μαγιό.

Οι #familygoals φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαμά και κόρη ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ έχει μιλήσει αρκετές φορές για την κόρη της και σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε αναφέρει: «Η Μαρία, έμαθε και μέσα από δύσκολα πράγματα και έχει ωριμάσει. Συγχρόνως, όμως, δεν στερήθηκε μια πολύ όμορφη, παιδική και εφηβική ζωή και σίγουρα σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το ότι έζησε και ζει μέσα σε μία μεγάλη οικογένεια με πολλή αγάπη, κοντά στη φύση».

Kαι πρόσθεσε: «Μεγάλωσε με ανθρώπους που την αγαπάνε αληθινά γι’ αυτό που είναι. Είναι παιδί ανοιχτό, με φίλες στην Κέρκυρα και την Αθήνα και έναν ευρύτερο, οικογενειακό πυρήνα με πολλούς συγγενείς. Έτσι, έχει και την αίσθηση της γήινης και πολύ ανθρώπινης πλευράς, αλλά κι αυτού που μπορεί να βιώνει ο μπαμπάς ή η μαμά της, που έχει να κάνει με την έκθεση».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: maria_voskopoulou