Η Άντζελα Γκερέκου γιόρταζε και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη Μαρία Βοσκοπούλου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άντζελα Γκερέκου γιόρταζε και η καλύτερη ευχή ήρθε από τη Μαρία Βοσκοπούλου

Oι πιο ωραίες κοινές φωτογραφίες μαμάς-κόρης με αφορμή την ονομαστική εορτή της πρωταγωνίστριας της «Γης της Ελιάς».

Μια πολύ χαρούμενη και ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Άντζελας Γκερέκου, αφού γιόρταζε την ονομαστική της εορτή. Η δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» δέχθηκε πληθώρα ευχών από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.

Η σπάνια φωτογραφία και οι τρυφερές ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου

Η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού και του αείμνηστου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην μητέρα της με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Η Μαρία Βοσκοπούλου πόσταρε μια σπάνια #throwback φωτογραφία με τη μαμά της και έγραψε: «Χρόνια πολλά σε αυτό το είδος ανθρώπου που έχω στη ζωή μου».

Μητέρα και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φακό, με την μικρή Μαρία να είναι ολόιδια η μαμά της. Η 21χρονη πραγματοποιεί τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής και συμμετείχε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο της Παγιέτ. Όλα δείχνουν πως η νεαρή ηθοποιός σκοπεύει να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να ζήσει το όνειρό της.

1668004197060-912484650-gerekou1.jpg

Η Άντζελα Γκερέκου και οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης και της ζωής με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Οι #familygoals φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαμά και κόρη ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

tolis_voskopoulos.jpg

Η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο γράφοντας: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις».

Πηγή κεντρικής: angela_gerekou