Άντζελα Γκερέκου: Το Πάσχα στην Κέρκυρα χωρίς τον Τόλη και οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη τους

Άντζελα Γκερέκου: Το Πάσχα στην Κέρκυρα χωρίς τον Τόλη και οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη τους

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γη της ελιάς» ταξίδεψε στο νησί όπου έζησε τις ωραιότερες στιγμές δίπλα στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Άντζελα Γκερέκου η οποία πέρασε και το φετινό Πάσχα στο νησί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μετά την απώλεια του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, η ηθοποιός-πολιτικός επισκέπτεται συχνά τη γενέτειρά της για να συναντήσει φίλους, συγγενείς αλλά και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο αείμνηστος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό και την κόρη τους.

To οικογενειακό Πάσχα στην Κέρκυρα

Η Άντζελα Γκερέκου έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη ζωή της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, «Γη της Ελιάς», αποκάλυψε πώς πέρασε το δεύτερο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο με δικούς της ανθρώπους και μοιράστηκε υπέροχες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CrGAn3ko9mJ

Η πολιτικός απόλαυσε το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την κόρη, τον αδερφό και την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CrDBMntoWnl

Μαμά και κόρη παρευρέθηκαν στην περιφορά του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή, γιόρτασαν την Ανάσταση σε κεντρική εκκλησία του νησιού και έδωσαν το παρών στο έθιμο των Μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λιστόν.

Αθηνά και Εύα: Η ζωή των δύο γυναικών στη Γη της ελιάς κινδυνεύει από δύο διαφορετικούς εχθρούς

Το συγκινητικό throwback post με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πριν ένα χρόνο ανήμερα του Πάσχα η Άντζελα Γκερέκου αναπόλησε τις πασχαλινές διακοπές με τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού, στο νησί της καρδιάς τους. Η ηθοποιός- πολιτικός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγο και την κόρη της όπου τους βλέπουμε να τηρούν το έθιμο με τους Μπότηδες που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κέρκυρα.

«Σαν σήμερα», είχε γράψει η 64χρονη στη λεζάντα και συγκίνησε.

https://www.instagram.com/p/Ccs4m6BogAZ

Πηγή κεντρικής: angela_gerekou