Η Δέσποινα και τα άλλα 3 παιδιά του Στέλιου Ρόκκου είναι τα «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» της ζωής του

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δέσποινα και τα άλλα 3 παιδιά του Στέλιου Ρόκκου είναι τα «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» της ζωής του

Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, η Δέσποινα και Μέλια είναι οι τέσσερις λόγοι που ο Στέλιος Ρόκκος καμαρώνει καθημερινά. 

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται περήφανος για τη ζωή του. Και δεν μιλάμε για τις αμέτρητες επιτυχίες του στο τραγούδι. Υπάρχουν 4+1 λόγοι για να καμαρώνει. Είναι βεβαίως η σύζυγος του Λελέ Γκόφα, αλλά και τα 4 παιδιά του από τους προηγούμενους γάμους και σχέσεις του, που αποτελούν την ευρύτερη οικογένειά του. Μία οικογένεια ενωμένη στις χαρές αλλά και στις δυσκολίες. Οι δύο γιοί και οι δύο κόρες του πολύτεκνου τραγουδιστή και συνθέτη είναι το καμάρι του και αυτή είναι μία αμφίδρομη σχέση.

https://www.instagram.com/p/Cyxl6KYt0or/

Πάντα και παντού δίπλα τους

Ο Στέλιος Ρόκκος λόγω και της συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά εγκατέλειψε για λίγο τη μόνιμη κατοικία του στη Λήμνο. Στο επίγειο παράδεισο που έχει δημιουργήσει, εκεί που την τελευταία δεκαετία έχει και το ειδικό εργαστήριο ξυλογλυπτικής με τις υπέροχες δημιουργίες του (Rockwood) τις οποίες έχει εκθέσει αρκετές φορές.

rockwoodbysteliosrokkos_1635022320_2691084731635979915_5750400277.jpg

Ο μόνος λόγος για να εγκαταλείψει το βασίλειό του στο νησί είναι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά κυρίως για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Στα δύο αγόρια του, ο 34χρονος Δημήτρης (που ακολουθεί και τα χνάρια του στη μουσική και τον έχεις δει να παίζει μπάσο μαζί του) από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή με την Κατερίνα, τον 30χρονο Ανδρέα (τραγουδιστής και εκείνος) από τον δεύτερο γάμο του με την Πωλίνα που ζει μόνιμα στην Κύπρο, τη 22χρονη Δέσποινα (πρόσφατα πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες) από τη σχέση του με την Μαρία Χέλιου και στη μικρότερη 15χρονη Μέλια από τον γάμο του με την Νικολέτα Τρίκη.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει συνολικά 4 γάμους και με τις 3 πρώην συζύγους αλλά και με τη μητέρα της Δέσποινας, έχει καταφέρει να έχει άριστες σχέσεις. Καλύτερες ακόμη και από τη στιγμή που ήταν σύντροφοι. Είναι πάντα δίπλα στα παιδιά του ακόμη και από απόσταση όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο γιος του Ανδρέας: «Όσο μακριά και αν βρισκόταν ήταν σα να ήταν δίπλα μου ανά πάσα στιγμή. Είχε τον τρόπο του πάντα να είναι κοντά μου, ως φύλακας άγγελος».

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει δηλώσει πως έχει ξεχωριστή σχέση και με τα 4: «Με τις κόρες μου είμαι πιο μπαμπάς, με τα αγόρια είμαι πιο χύμα».

https://www.instagram.com/p/CeJvfd3sOAv/

Τα ετεροθαλή αδέλφια έχουν μεταξύ τους αλληλεγγύη και άριστες σχέσεις. Tόσο τα δύο κορίτσια (όπως είδες στην παραπάνω φωτό) όσο και τα δύο αγόρια.

Λελέ Γκόφα: Η γυναίκα στην οποία ο Ρόκκος αφιερώνει το «Έμεινα Εδώ» & οι #couplegoals φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/Ct_4aaQNsRy/

Αυτό φυσικά και είναι ένα κατόρθωμα που δεν το χρεώνουμε μόνο στον Στέλιο Ρόκκο αλλά και στις μητέρες τους. Και μάλιστα έχουν πολύ καλές σχέσεις και με την τελευταία σύζυγο του τραγουδιστή, τη Λελέ.

https://www.instagram.com/p/ChuukG3sFNV/

Και όταν κάποτε ρωτήθηκε εκείνος για αυτό το σουηδικό μοντέλο των σχέσεων απάντησε πολύ απλά και δίνοντάς μας ένα πολύ ωραίο παράδειγμα με τη σκέψη του και τις πράξεις του: «Η ζωή είναι πολύ μικρή. Η αγάπη είναι τα πάντα».