Λελέ Γκόφα: Η γυναίκα στην οποία ο Ρόκκος αφιερώνει το «Έμεινα Εδώ» & οι #couplegoals φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λελέ Γκόφα: Η γυναίκα στην οποία ο Ρόκκος αφιερώνει το «Έμεινα Εδώ» & οι #couplegoals φωτογραφίες

H εντυπωσιακή σύζυγος του τραγουδιστή, το love story και οι υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα μετρούν 13 χρόνια σχέσης, 6 χρόνια γάμου και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι κυριολεκτικά αχώριστο και αυτό οφείλεται στο ότι αγαπούν να περνούν χρόνο μαζί πραγματοποιώντας συχνά ταξίδια εντός αλλά και εκτός συνόρων.

H γνωριμία με τον Στέλιο Ρόκκο

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η εκλεκτή της καρδιάς του γνωρίστηκαν σε μια συναυλία το 2010 και από τότε είναι συνεχώς μαζί.

«Όταν την είδα ανάμεσα στο κοινό την ξεχώρισα, καθόταν αρκετά μπροστά, αλλά είχε και εκείνη ένα ύφος που με κοίταγε… Εγώ εντυπωσιάστηκα με το πόσο όμορφη ήταν που με το που τελείωσε η συναυλία είπα τον υπεύθυνο να μου τη φέρει να την γνωρίσω. Και μου φέρνει μια άλλη, την Λελέ. Εγώ όμως ήθελα την άλλη που καθόταν δίπλα της», έχει δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος για την κατά λάθος γνωριμία με την σύζυγό του, Ελένη Γκόφα.

https://www.instagram.com/p/ChngvWNMfyV

Τον Δεκέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολιτικό γάμο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Λήμνο. Στο πλευρό τους βρέθηκαν στενοί φίλοι και τα τέσσερα παιδιά του τραγουδιστή.

Το καρέ της Βανδή και ο Ρόκκος αποθεώθηκαν από το κοινό και η Γαρμπή μας σύστησε την αδελφή της

Οι couple goals φωτογραφίες του ζευγαριού

Η Λελέ Γκόφα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει σε συναυλίες του ή σε νυχτερινά κέντρα που τραγουδά.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το brand ξυλουργικής «ROCKWOOD by Stelios Rokkos», που έχει δημιουργήσει ο γνωστός τραγουδιστής. Το καλοκαίρι του 2022 το ζευγάρι γιόρτασε 12 χρόνια κοινής πορείας και έκανε ένα υπέροχο post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgIRiU5smbM

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο με άρωμα Survivor

Πριν από λίγα 24ωρα ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο αφού ο τραγουδιστής καλέστηκε από την παραγωγή για το πάρτι της ένωσης του Survivor All Star.

Οι παίκτες και οι συντελεστές του reality επιβίωσης απόλαυσαν τις επιτυχίες του καλλιτέχνη και χόρεψαν υπό τον ρυθμό της μουσικής. Πριν το γύρισμα ο Στέλιος Ρόκκος και η γυναίκα της ζωής του χάρηκαν τις εξωτικές παραλίες του νησιού, έκαναν βόλτες στα μαγευτικά τοπία και μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CrYcru_unYz

«Έγινε η πρόταση τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε look, ταιριάζει πολύ με το νησί και το βρήκα πολύ καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που να μην είναι το κεφάλι της παράξενο», δήλωσε με χιούμορ ο Στέλιος Ρόκκος στους δημοσιογράφους.

«Τα χρόνια της καραντίνας παρακολουθούσα πολύ το Survivor. Φέτος καθόλου έως πάρα πολύ λίγο, γιατί κάνω πράγματα που δεν μου αφήνουν χρόνο να το δω. Έχω αγαπημένους παίκτες, όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, που ήμασταν μαζί και στο X-Factor», είπε κατά την αναχώρησή του από την Ελλάδα ο γνωστός τραγουδιστής.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτοργαφίες.

Tο σπίτι τους στην Λήμνο

Ο Στέλιος Ρόκκος είχε παραχωρήσει συνέντευξή στην εκπομπή «Happy Day» και είχε μιλήσει για τη ζωή στη Λήμνο μαζί με την γυναίκα της ζωής του.

«Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ», δήλωσε ο 58χρονος.

https://www.instagram.com/p/Bb2PVB5hj-S

Τα μοναδικά χειροποίητα έπιπλα φτιαγμένα με περισσή δεξιοτεχνία, ο εντυπωσιακός καθρέφτης με ξύλινο περίβλημα στο σαλόνι, η ξύλινη κουζίνα, το πέτρινο τζάκι συνθέτουν έναν χώρο με μοναδική αύρα που σε «κρατάει» και σου ξυπνά μια εσωτερική ανεξήγητη άρνηση να απομακρυνθείς. Η θέα απαράμιλλη, βγαλμένη από ταινία που εξυμνεί τη φύση ή μάλλον καλύτερα από ποίημα που εξυμνεί τη φύση.

Πηγή κεντρικής: lelegofa