Η Ελένη Ράντου σε βραδινή έξοδο με την 27χρονη κόρη της - Η μεγάλη ομοιότητά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Ράντου σε βραδινή έξοδο με την 27χρονη κόρη της - Η μεγάλη ομοιότητά τους

Η Ελένη Ράντου και η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου διασκέδασαν με την παρέα τους. Η matchy-matchy εμφάνιση μαμάς-κόρης.

Μια σπάνια νυχτερινή εμφάνιση στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη έκανε πριν λίγα 24ωρα η Ελένη Ράντου με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Η δημοφιλής ηθοποιός κρατούσε ανέκαθεν χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ωστόσο δεν διστάζει να δίνει συχνά το παρών σε συναυλίες του συζύγου της, καμαρώνοντάς τον διακριτικά από τα παρασκήνια.

Η σπάνια νυχτερινή έξοδος μαμάς-κόρης

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν το 2023 και συγκεκριμένα το Σάββατο (30/12) η Ελένη Ράντου και η 27χρονη κόρη της απόλαυσαν τους δύο καλλιτέχνες από τα πρώτα τραπέζια και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι δυο γυναίκες έδειχναν πολύ ευδιάθετες και απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους όση ώρα χόρευαν και τραγουδούσαν. Στην παρέα τους βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος στηρίζει την αγαπημένη του, Δέσποινα σε κάθε της live εμφάνιση επί σκηνής.

Για την περίσταση μαμά και κόρη επέλεξαν total black look, με την Ελένη Ράντου να συνδυάζει το μαύρο midi φόρεμά της με ψηλές μπότες.

rantou5.jpg

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου φόρεσε ένα έντονο μωβ καλσόν, δίνοντάς μας έμπνευση για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις. Τα χρωματιστά καλσόν αποτελούν μεγάλο trend φέτος και αναβαθμίζουν στο λεπτό ακόμα και το πιο απλό, minimal σύνολο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Ελένη Ράντου έχει αδυναμία στην κόρη της αλλά έχει καταλάβει ότι «τα παιδιά δεν μας ανήκουν»

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου έχει βρει τον δικό της καλλιτεχνικό δρόμο

H γνωστή ηθοποιός και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παντρεύτηκαν το 1994 και έχουν αποκτήσει μια 27χρονη κόρη, τη Νικολέττα, η οποία χαράζει το δικό της καλλιτεχνικό δρόμο, σπουδάζοντας στη σχολή Καλών Τεχνών.

https://www.instagram.com/p/CWNhh2aLbw3/

Τον περασμένο Μάιο η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε την ατομική έκθεση ζωγραφικής της, με τίτλο «Περί Οικειότητας». Οι γονείς της ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών και δεν δίστασαν να κάνουν τρυφερές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ να μιλήσω Είναι φοβερό. Το πουλάκι μας μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ήσυχο, χωρίς φωνές, χωρίς τσακωμούς. Έχουμε μια αρμονική ζωή με την Ελένη Ράντου. Αγαπιόμαστε», είχε δηλώσει on camera ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου δήλωσε συγκινημένη: «Τα ξέρει όλα μόνη της που νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα».

Πηγή κεντρικής: ndp