Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράστηκε την τύχη της για το 2024 με τον Κώνσταντίνο Βασάλο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράστηκε την τύχη της για το 2024 με τον Κώνσταντίνο Βασάλο

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου διανύει μια πολύ ανέμελη περίοδο της ζωής της και περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το ταξίδι στην Αμερική και το φλουρί που μοιράστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Με τον ωραιότερο τρόπο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά η Βάλια Χατζηθεοδώρου, πραγματοποιώντας μια ολιγοήμερη απόδραση στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Η 31χρονη απασχολεί έντονα τον Tύπο το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά την ένταξή της στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Το μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό το 2019 μέσα από την συμμετοχή της στον «Τροχό της τύχης», στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη και έκτοτε διέγραψε τη δική της πορεία στον χώρο των media.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρισκόταν σε σχέση με τον frontman των «Alcatrash», Πέτρο Πυλαρινό ωστόσο πριν από λίγους μήνες οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, αποφεύγοντας να τοποθετηθούν δημόσια στο γεγονός.

Βάλια Χατζηθεοδώρου και Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισαν το φλουρί

Πριν από λίγες ώρες οι συντελεστές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» έδωσαν ραντεβού για να κόψουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα, με την Βάλια Χατζηθεοδώρου να μας αποκαλύπτει μέσα από τα Instagram-stories της τον νικητή.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, το φλουρί βρισκόταν ανάμεσα στο κομμάτι της 31χρονης και του Κωνσταντίνου Βασάλου με αποτέλεσμα να κερδίζουν και οι δύο εξ ημισείας.

Screenshot-2024-01-03-142401.png

«Καλή χρονιά», έγραψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Screenshot-2024-01-03-142408.png

Ακολούθησε η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος έγραψε με χιούμορ: «Έχω κουραστεί να το κερδίζω κάθε χρόνο (το φλουρί) ας χαρεί και λίγο η Βάλια».

Κωνσταντίνος Βασάλος & Fipster αποχαιρετούν το 2023 με ένα ταξίδι και το ωραιότερο photo άλμπουμ

Βασάλος και Χατζηθεοδώρου πραγματοποιούν αρκετά συχνά εξόδους αφού μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Fipster έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη παρέα.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και μεταξύ άλλων σχολίασε τη φημολογούμενη σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Είμαστε φίλοι με τη Βάλια, το έχω πει χίλιες φορές. Θα πεθάνω εάν με ξαναρωτήσετε, αλήθεια σας λέω! Με κουράζει πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι με τη Βάλια, με τη Βάλια είμαστε φίλοι καλέ!», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

To πρόσφατο ταξίδι της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην Αμερική

Πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη έκανε φέτος η Βάλια Χατζηθεοδώρου και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Instagram, χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/C1clPYXgjdV/

Η 31χρονη υποδέχθηκε το νέο έτος σε γνωστό bar-restaurant όπου δείπνησε, χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Πηγή κεντρικής: valiahtz_