Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε μπάνιο με το βαφτιστήρι της και όλοι της ευχήθηκαν «και στα δικά της»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε μπάνιο με το βαφτιστήρι της και όλοι της ευχήθηκαν «και στα δικά της»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα γίνει νονά και η φωτογραφία με το βαφτιστήρι της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις στο feed σου. 

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το άλλοτε κορίτσι του «Τροχού της τύχης» ή του «The Voice», βρίσκεται σε mood διακοπών και χθες έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με το βαφτιστήρι της, το οποίο είναι 3 μηνών. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της με τον μικρούλη από την παραλία, στις οποίες έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη που τον είχε στην αγκαλιά της.

Δεν έλειψαν βέβαια τα σχόλια των followers της στα οποία της έλεγαν πόσο θα της «πήγαινε» να είναι και η ίδια μανούλα αλλά και να κάνει όχι ένα, όχι δύο αλλά και τρία παιδιά.

Η σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός, είναι μαζί εδώ και περίπου 3 χρόνια ενώ, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, συγκατοίκησαν από την πρώτη στιγμή.

valiahtz__278720246_730414955036339_7729357271135495424_n.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησε λέγοντας πως δεν υπάρχει το ενδεχόμενο του γάμου αυτή τη στιγμή για τους δυο τους ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει «ξυπνήσει» ακόμα το βιολογικό της ρολόι. Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, νομίζω ότι είμαστε μία χαρά έτσι. Όταν είσαι μία χαρά και δεν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα παιδί, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις γάμο. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί ο Πέτρος».

Οι διατροφικές διαταραχές

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, όμως, πήρε μέρος πρόσφατα και σε ένα από τα βίντεο του Fipster στο YouTube και μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές και το πώς, ευτυχώς, κατάφερε να τις ξεπεράσει.

https://www.instagram.com/p/CuSPbhpM0Br/

Όπως αποκάλυψε: «Είχα φτάσει στα όρια νευρικής ανορεξίας. Πριν 5 χρόνια ζύγισα 44 κιλά. Πήγα σε διατροφολόγο φυσικά και πήρα βάρος. Δεν ξέρω πώς προέκυψε. Δεν είχα πάθει αυτό που έβλεπα τον εαυτό μου και με έβλεπα παχιά. Με έβλεπα κανονική. Ο περίγυρος μου τότε μου έλεγε ότι δεν είναι φυσιολογικό είσαι πάρα πολύ αδύνατη. Εγώ επειδή είχα πάντα περιφέρεια, η περιφέρεια μου ήταν κομπλέ. Οπότε εγώ από εκεί έβλεπα και έλεγα αφού δεν μαζεύει μια χαρά είμαι. Τα χέρια μου δεν τα έβλεπα όμως που είχαν γίνει σαν τον καρπό μου. Οπότε κάποια στιγμή θυμάμαι ήταν μια βδομάδα που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ, έτρεμαν τα πόδια μου. Είχαμε πάει στο διατροφολόγο και μου είχανε πει ότι είμαι σ’ ένα σκοινί, σε ένα τεντωμένο σκοινί. Η περνάς τον δρόμο τον άσχημο ή το φτιάχνεις. Το έφτιαξα με διατροφολόγο και γυμναστή αλλά ήταν περίεργο. Δεν το καταλαβαίνεις. Μπαίνεις σε ένα τριπάκι που δεν το καταλαβαίνεις»