Ειδικός ανέλυσε το ξεχωριστό δέσιμο που έχουν Amal και George Clooney

Πατούλια Κατερίνα
Ειδικός ανέλυσε το ξεχωριστό δέσιμο που έχουν Amal και George Clooney
Invision

Ένα ζευγάρι που δείχνει όλο και πιο αγαπημένο στο πέρασμα του χρόνου.

Έντεκα χρόνια σχέσης μετρά η Amal Clooney με τον σύζυγό της George και την ευτυχία τους συμπλήρωσε το 2017 ο ερχομός των δίδυμων παιδιών τους.

Πριν τη γνωριμία με την Amal, o Clooney υπήρξε περιζήτητος εργένης και δεν είχε σκοπό να δεσμευτεί, μέχρι που η ακτιβίστρια και δικηγόρος με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα Amal άλλαξε τη ζωή του.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο πια και γ ειδικός στη γλώσσα του σώματος Inbaal Honigman μίλησε στο περιοδικό Hello που αποκάλυψε το ξεχωριστό τους δέσιμο.

«Ο George και η Amal έχουν ένα ισχυρό δέσιμο το οποίο φαίνεται και στον τρόπο που ποζάρουν μαζί σε κάθε δημόσια κοινή εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο».

«Οι δυο τους, στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο ως ίσοι, κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που τα σώματά τους έρχονται κοντά, τα χέρια τους είναι συχνά πιασμένα και οι ώμοι τους ο ένας πάνω στον άλλο, φανερώνοντας το άσπαστο δέσιμό τους».

Clooney Foundation for Justice 2022 Albie Awards
Amal Clooney, left, and George Clooney attend the Clooney Foundation for Justice Albie Awards at The New York Public Library on Thursday, Sept. 29, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)Invision

H ειδικός τονίζει πάντως πως τόσο ο George όσο και η Amal παρά το δέσιμό τους, αφήνουν ο ένας στον άλλο χώρο για προσωπική ανάπτυξη και αποτέλεσμα είναι το ότι παρά τις κοινές πόζες κοιτούν και σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η ειδικός τονίζει τη σημασία της φιλίας ανάμεσα στο ζευγάρι που εξασφαλίζει και την μακροχρόνια πορεία του γάμου του;.

«Η φιλία και η αλληλοστήριξη είναι ο κορμός της σχέσης των Clooney», καταλήγει η ειδικός.

H σχέση του George με την Amal ξεκίνησε το 2013 και τα πρώτα κοινά τους πλάνα κοντά στη λίμνη Κόμο φανερώθηκαν τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.

«Ένας κοινός μας φίλος θα ερχόταν να με δει και μου είπε ότι θα φέρει μια φίλη του», είχε πει ο George και ο γάμος δεν άργησε να έρθει για τον ορκισμένο εργένη που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και το 2017 ήρθαν και τα δίδυμα παιδιά τους.

Ο George Clooney μοιράστηκε το απόλυτο trick για γονείς που εφαρμόζει στα δίδυμα παιδιά του