Ο George Clooney μοιράστηκε το απόλυτο trick για γονείς που εφαρμόζει στα δίδυμα παιδιά του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο George Clooney μοιράστηκε το απόλυτο trick για γονείς που εφαρμόζει στα δίδυμα παιδιά του
Invision

Ο George Clooney θέλει να δώσει σωστά πρότυπα στα παιδιά του και έχει βρει έναν έξυπνο και fun τρόπο για να το πετύχει.

O George και η Amal Clooney είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood και κακά τα ψέματα όλες ζηλέψαμε λίγο (ή πολύ) όταν ο διάσημος ηθοποιός και η γνωστή δικηγόρος παντρεύτηκαν το 2014, στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου, τη μαγευτική Βενετία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γάμος τους κόστισε περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ αφού ο σταρ της μεγάλης οθόνης και περιζήτητος τότε εργένης ήθελε να προσφέρει στη μέλλουσα σύζυγό του όλα όσα ονειρευόταν. Τον Ιούνιο του 2017 η 45χρονη γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους, Ella και Αlexander στα οποία οι Clooneys έχουν μεγάλη αδυναμία.

Ο George Clooney είναι ο κλασικός μπαμπάς που θα ήθελες να έχεις

Αν νομίζεις πως ο γνωστός ηθοποιός διαφέρει πολύ από έναν μέσο, Έλληνα μπαμπά κάνεις μεγάλο λάθος αφού όπως ο ίδιος ομολόγησε κάνει τα πάντα για να ενθαρρύνει τα παιδιά του συμπεριφέρονται σωστά και με ευγένεια.

Με αφορμή την πρεμιέρα της τελευταίας του σκηνοθετικής προσπάθειας, «The Boys in the Boat», ο 62χρονος μίλησε στο People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο έξυπνο κόλπο που έχει εφεύρει με τον Άγιο Βασίλη για να συνετίζει τα δίδυμα παιδιά του όταν αυτό απαιτείται.

«Εξακολουθούν να ασχολούνται με το θέμα του Άγιου Βασίλη όλο το χρόνο, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο, γιατί όταν τα παιδιά μου συμπεριφέρονται άσχημα επικαλούμαι πως έχω μια κλήση από τον Άγιο Βασίλη», δήλωσε ο Clooney.

Ο George Clooney μοιράστηκε το πιο μεγάλο (και πιο αστείο) λάθος που έκανε με τα δίδυμα

Και εξήγησε: «Σηκώνω το τηλέφωνο και λέω γεια σου Άγιε Βασίλη, πώς πάει; Πώς είναι τα παιδιά; Λοιπόν, δεν ξέρω. Παιδιά, πώς τα πάτε; Και μετά τους αφήνω».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως για να γίνει το κόλπο του ακόμα πιο πειστικό έχει αποθηκεύσει έναν φίλο του στο κινητό με το όνομα Άγιος Βασίλης.

Ο George Clooney μίλησε το 2020 στο People για το πώς άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τον κόσμο μετά τον ερχομό των παιδιών του τονίζοντας: «Στον γάμο, και τώρα με τα παιδιά, διώχνεις τον εγωισμό και το να προσέχεις μόνο τον εαυτό σου. Είναι υπέροχο πράγμα. Η Αmal και εγώ μιλάμε γι' αυτό κάθε μέρα. Νιώθουμε τόσο τυχεροί".

Πηγή κεντρικής: apimages.com