Η Άννα Πρέλεβιτς το ζει στο Μπαλί και ο Νικήτας Νομικός την καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Πρέλεβιτς το ζει στο Μπαλί και ο Νικήτας Νομικός την καμαρώνει

Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μπαλί. Οι ωραιότερες φωτογραφίες από το ταξίδι και το σχόλιο του Νικήτα Νομικού.

Με ένα υπερατλαντικό ταξίδι υποδέχθηκε τη νέα χρονιά η Άννα Πρέλεβιτς και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τον προορισμό των ονείρων της.

Η 33χρονη και η αδερφή της, Τέα ταξίδεψαν στην Ινδονησία όπου απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές, με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς ζουν το όνειρό τους στο Μπαλί

Πριν λίγα 24ωρα οι δύο αδερφές έκαναν βαλίτσες για το Μπαλί και μαζί με τις φίλες τους «γεμίζουν μπαταρίες» και χαλαρώνουν με φόντο το τροπικό σκηνικό.

https://www.instagram.com/p/C1rL5MchOsl/

Οι δύο αδελφές είναι αχώριστες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε βήμα. Πριν από τρία χρόνια πήραν τη μεγάλη απόφαση να συνεργαστούν και έπειτα από αρκετή έρευνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το δικό τους brand, με την επωνυμία «The Prelevic», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/C1r4DvTyJB7/

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς έχουν το πιο μαγικό άλμπουμ φωτογραφιών και μια σπάνια αδελφική σχέση

Άννα και Τέα ταξιδεύουν συχνά μαζί και μοιράζονται υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ακόμα και μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό, η Άννα Πρέλεβιτς δεν αποχωρίζεται το mini me της, με τους τρεις τους να επισκέπτονται πρόσφατα το Λονδίνο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η Άννα Πρέλεβιτς είχε τονίσει πως από νεαρή ηλικία εκείνη και η αδερφή της ζούσαν σαν δίδυμες.

«Η μαμά ήθελε να μας βάζει να κάνουμε τα πάντα μαζί. Χωρίς την Τέα νιώθω το απόλυτο μηδέν», ομολόγησε η 33χρονη.

Oι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά, με τα μακριά μαλλιά, τα μεσογειακά χαρακτηριστικά και τις καλλίγραμμες αναλογίες να αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους.

Το σχόλιο του Νικήτα Νομικού

Ο Νικήτας Νομικός ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς αφήνοντας τρία emojis σε σχήμα λιονταριού.

sxolio1.jpg

Ο γάμος Πρέλεβιτς- Νομικού πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας. Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τους νεόνυμφους και ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic