Με μία γλυκιά ανατροπή θα ξεκινήσει η Γη της ελιάς τη νέα χρονιά και ο ρόλος της...Βίσση

Κατερίνα Μπούσιου
Με μία γλυκιά ανατροπή θα ξεκινήσει η Γη της ελιάς τη νέα χρονιά και ο ρόλος της...Βίσση

Πως ο Βασίλης Μίχας ως Χρήστος στη Γη της ελιάς γίνεται το κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων στη σειρά και έγινε συνεργάτης της Άννας Βίσση. 

Όλα τα βλέμματα των πιστών φανς της σειράς στη Γη της ελιάς είναι συνήθως στα ερωτευμένα ζευγάρια και στις διακυμάνσεις των σχέσεων τους. Τη νέα χρονιά θα έχουμε μεγάλες αλλαγές σε αυτά τα ζευγάρια. Ο Χρήστος θα βρεθεί σε ένα μεγάλο δίλημμα, ενώ ο Βασίλης Μίχας που τον υποδύεται μας αποκάλυψε το τι τον συνδέει με την Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/C1Pg8KZs9tc/

Τα προβλήματα με την Αριάδνη και μία ξαφνική εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη της Ιουλίας στη Γη της ελιάς, μονοπωλεί προς το παρόν το ενδιαφέρον, ίσως γιατί συνδέεται και με την πραγματική εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου. Όμως οι πληροφορίες λένε - κρατάμε μία μικρή επιφύλαξη - πως θα έχουμε και μία δεύτερη. Αυτή τη φορά, η Αφροδίτη ανακοινώνει στον Χρήστο πως θα γίνει μπαμπάς.

Ο Βασίλης Μίχας ο οποίος τον υποδύεται θα ξαφνιαστεί, όχι επειδή μόλις έχουν παντρευτεί και δεν το περιμένει, αλλά γιατί έχει μπερδευτεί με την κρυφή σχέση που διατηρεί με την Αριάδνη. Η οποία όχι μόνο έχει προχωρήσει αρκετά με ραντεβού σε ξενοδοχεία της Μάνης, αλλά έχει γίνει αντιληπτή τόσο από τον Στάθη όσο και από τον Λυκούργο. Ο πρώτος έχει βάλει τελεσίγραφο στην κόρη του, για να σταματήσει να βάζει σε κίνδυνο έναν γάμο.

Με στυλ και φινέτσα στην εγκυμοσύνη της η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η χριστουγεννιάτικη φωτό & τα σχόλια

https://www.instagram.com/p/C0r3eVCM2iB/

Αυτό σημαίνει πως αργά ή γρήγορα - μάλλον αργά - αυτή η σχέση θα τελειώσει οριστικά. Η απορία μας είναι, για το αν θα γίνει αντιληπτή από την Αφροδίτη ή όχι. Αυτό θα το δούμε και θα σε ενημερώσουμε. Ο Χρήστος θα κληθεί πια να συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, δε γνωρίζει μόνο μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο χρόνο στη Γη της ελιάς αλλά και με τις guest εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά συμμετέχει στo video clip της Άννας Βίσση για το νέο της τραγούδι «Λεκές».

Και επειδή αυτή η συνεργασία δημιούργησε μία πολύ ωραία φιλική σχέση, ο Βασίλης επισκέφτηκε πρόσφατα την Άννα και στο Hotel Ερμού όπου εμφανίζεται. Όταν έπαιξε η ορχήστρα το τραγούδι του ζήτησε από το μικρόφωνο να το ακούσει και εκείνος σφυρίζοντας τις έστειλε στη συνέχεια τα φιλιά του.