Άννα & Τέα Πρέλεβιτς έχουν το πιο μαγικό άλμπουμ φωτογραφιών και μια σπάνια αδελφική σχέση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα & Τέα Πρέλεβιτς έχουν το πιο μαγικό άλμπουμ φωτογραφιών και μια σπάνια αδελφική σχέση

Οι αδερφές Πρέλεβιτς είναι ο ορισμός του #sistergoals. Η επαγγελματική συνεργασία τους, το ταξίδι στο Λονδίνο και οι ωραιότερες κοινές φωτογραφίες.

Η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς είναι κόρες του Σέρβου μπασκετμπολίστα, Μπράνισλαβ (Μπάνε) Πρέλεβιτς ο οποίος διέγραψε λαμπρή καριέρα στη χώρα μας και στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπου αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια.

Οι δύο αδελφές είναι ιδιαίτερα δεμένες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε βήμα. Το 2010 η 33χρονη Άννα, στέφθηκε Σταρ Ελλάς και ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες.

Η δημιουργία του «The Prelevic»

Πριν από τρία χρόνια οι αδελφές Πρέλεβιτς πήραν τη μεγάλη απόφαση να συνεργαστούν και έπειτα από αρκετή έρευνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το δικό τους brand, με την επωνυμία «The Prelevic».

https://www.instagram.com/reel/C0rBeqtI9aC/

Στο e-shop τους θα βρεις ρούχα και αμέτρητα gadgets ομορφιάς, τα οποία χρησιμοποιούν και οι ίδιες, δείχνοντάς μας τα αποτελέσματα on camera.

https://www.instagram.com/p/Cz4f4Qlr4Dj/

Το ταξίδι των αδερφών Πρέλεβιτς στο Λονδίνο

Πριν από μερικές ημέρες οι αγαπημένες αδερφές πραγματοποίησαν μια σύντομη απόδραση στο Λονδίνο, όπου απόλαυσαν τις βόλτες τους στη στολισμένη Βρετανική πρωτεύουσα και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του brand τους.

https://www.instagram.com/reel/C09y4RpsjKe/

Άννα και Τέα επισκέφθηκαν γνωστά εστιατόρια και αξιοθέατα όπου πόζαραν με κομψά looks, χαρίζοντάς μας έμπνευση για τα outfits των εορτών. Mαζί τους φυσικά βρέθηκε ο σύζυγος της Άννας, Νικήτας Νομικός με τον οποίο είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από επτά μήνες και έκτοτε βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/C0mtEZNLxXj/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στην ντουλάπα της και οι αδερφές Πρέλεβιτς έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο

Η τρυφερή σχέση των δύο αδελφών

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η Άννα Πρέλεβιτς είχε τονίσει πως από νεαρή ηλικία εκείνη και η αδερφή της ζούσαν σαν δίδυμες.

https://www.instagram.com/reel/C0ZT9JQo8C_/

«Η μαμά ήθελε να μας βάζει να κάνουμε τα πάντα μαζί. Χωρίς την Τέα νιώθω το απόλυτο μηδέν», ομολόγησε η 33χρονη.

Oι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά, με τα μακριά μαλλιά, τα μεσογειακά χαρακτηριστικά και τις καλλίγραμμες αναλογίες να αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους. Άννα και Τέα κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί και βιώνουν μια πολύ δημιουργική περίοδο, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στην εταιρία τους.

Φέτος οι αδελφές Πρέλεβιτς βάπτισαν μαζί τον γιο της καλής τους φίλης, Μαρίας Λαθούρη και μοιράστηκαν υπέροχες φωτογραφίες από το μυστήριο.

prelevic17.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic