Η Όλγα Πηλιάκη πήγε Άγιο Δομίνικο όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο αληθινός Survivor

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Όλγα Πηλιάκη πήγε Άγιο Δομίνικο όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο αληθινός Survivor

Η Όλγα Πηλιάκη αναχώρησε για το Survivor όπου θα συμμετέχει στην ομάδα των Διασήμων. Η νέα καθημερινότητα του Στέλιου Χανταμπάκη με τα παιδιά τους.

Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο έκανε πριν λίγα 24ωρα η Όλγα Πηλιάκη αφού Μαχητές και Διάσημοι του Survivor 2024 βρίσκονται ήδη στην τοποθεσία των γυρισμάτων και έχουν ριχτεί στον στίβο μάχης διεκδικώντας την παραμονή τους στο reality επιβίωσης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε στους δέκτες μας στις 7 Ιανουαρίου είναι η Όλγα Πηλιάκη, η οποία άφησε για λίγο την οικογένειά της και καλείται να ανταπεξέλθει στις άκρως απαιτητικές συνθήκες διαβίωσης του Survivor. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η 34χρονη συμμετέχει σε reality επιβίωσης, αφού το 2017 είχε λάβει μέρος στο Nomads.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας (εκ των οποίων τα 10 ως παντρεμένοι) και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

H νέα καθημερινότητα του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αναχώρηση της συζύγου του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι αυτός που ρίχτηκε στον αληθινό στίβο μάχης καθώς μετά την αναχώρηση της Όλγας Πηλιάκη θα έχει την αποκλειστική επιμέλεια και φροντίδα των δύο τους παιδιών.

Η Μαλένα και ο Μανώλης είναι οι μεγάλες αδυναμίες του ζευγαριού και δεν τους αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Η γνωστή αθλήτρια σίγουρα θα δυσκολευτεί μακριά από την οικογένειά της ωστόσο όλα δείχνουν πως άφησε τα παιδιά της σε πολύ καλά χέρια, με τον μπαμπά Χανταμπάκη να ολοκληρώνει επιτυχώς όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Το οικογενειακό ταξίδι του Στέλιου Χανταμπάκη στο Λονδίνο συγκίνησε ακόμη & τον μεγάλο του αντίπαλο

Πριν λίγες ώρες ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram μερικά αυθόρμητα στιγμιότυπα με τα παιδιά του, δείχνοντάς μας πώς περνούν όσο η μαμά Όλγα λείπει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μας έδειξε την βόλτα με τα παιδιά του στο σούπερ μάρκετ και πώς σιδερώνει τα ρούχα ενώ λίγο αργότερα μαγείρεψε έχοντας ως βοηθούς τη Μαλένα και τον Μανώλη. Τα παιδιά του έκαναν ένα μεγάλο δώρο, βαθμολογώντας τις μαγειρικές τους ικανότητες με άριστα.

Η 6χρονη Μαλένα είναι αναμφίβολα το mini me του Στέλιου Χανταμπάκη και δεν είναι λίγες οι φορές που μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί, κάνοντας όλους να σχολιάσουν πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους.

Πηλιάκη και Χανταμπάκης έχουν καθημερινή παρουσία στα social media όπου μοιράζονται υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες.

Πηγή κεντρικής: stelioshantampakis