Το οικογενειακό ταξίδι του Στέλιου Χανταμπάκη στο Λονδίνο συγκίνησε ακόμη & τον μεγάλο του αντίπαλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το οικογενειακό ταξίδι του Στέλιου Χανταμπάκη στο Λονδίνο συγκίνησε ακόμη & τον μεγάλο του αντίπαλο

Μπορεί να ήταν αντίπαλοι στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως οι όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Χανταμπάκη από το Λονδίνο, τους «έφεραν» κοντά.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μαζί με το γιο τους τον Μανώλη και την κόρη τους την Μαλένα έκαναν ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Λονδίνο. Αφομή ήταν τα 10α γενέθλια του Μανώλη που ήταν στις 26 Οκτωβρίου, ενώ η επιλογή της χώρας που ταξίδεψαν έγινε, όπως φάνηκε και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης στα social media του, με βάση την μεγάλη αγάπη του Μανώλη για το ποδόσφαιρο.

Στην Αγγλία και με την ομάδα της Liverpool αγωνίζεται ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας και ο Μανώλης είχε την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσει έναν αγώνα του αλλά και να συνομιλήσει και να πάρει αυτόγραφό από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Το σχόλιο γεμάτο αγάπη από τον πρώην αντίπαλό του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πέρα από φωτογραφίες στιγμιότυπα απ' όσα έζησαν οικογενειακώς στο γήπεδο παρακολουθώντας τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται για την Liverpool, δημοσίευσε στα social media κι άλλες φωτογραφίες από τις βόλτες του στο Λονδίνο με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του με τις extra φωτογραφίες ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε: «Δεν έχω να σας αφήσω πολλά… πιστεύω όμως ότι κατι είναι και αυτό.. άλλη μια οικογενειακή εμπειρία για εσάς..!».

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση με τις φωτογραφίες αυτές της οικογένειας Χανταμπάκη γέμισε με likes και σχόλια για το πόσο ωραίο είναι οι γονείς να προσφέρουν μια τέτοια εμπειρία κι ένα τέτοιο ταξίδι στα παιδιά τους.

Οι οικογενειακές αυτές φωτογραφίες όμως, του Στέλιου Χανταμπάκη δεν άφησαν ασυγκίνητο κι έναν από τους μεγάλους αντιπάλους που είχε στα ριάλιτι τα οποία συμμετείχε. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γρηγόρη Μorgan, ο οποίος «ξεχνώντας» ότι κάποτε ήταν αντίπαλοι οι δυο τους σχολίασε την ανάρτηση με emojis σε σχήμα καρδιάς.

370212333_851173813171853_6142764430058620021_n.jpg

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μorgan ήταν οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Nomads το 2018, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι τελικά ο μεγάλος νικητής των 150.000 ευρώ ύστερα από κάποια πολύ απαιτητικά αγωνίσματα. Παρουσιαστής του ριάλιτι ήταν τότε ο Σάββας Πούμπουρας.

Οι δυο πρώην παίκτες διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις μετά το παιχνίδι, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι και ίσως σε αυτό να βοήθησε και η φημολογούμενη σχέση του Γρηγόρη Μorgan με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η Ευρυδίκη ήταν επίσης συμπαίκτρια του Στέλιου Χανταμπάκη αλλά στο Survivor και μέχρι σήμερα είναι πολύ καλοί φίλοι, οπότε γι' αυτό και ο Morgan σχολίασε με τόση αγάπη την ανάρτησή του.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Γρηγόρης Μόργκαν αγαπούν τα ταξίδια αλλά έχουν κι άλλο ένα κοινό

Στιγμιότυπα από την οικογένεια Χανταμπάκη

Και ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους στα social media θα δεις πως μαζί με τα δυο παιδιά τους περνούν πολύ ωραίες στιγμές, παίζοντας, μαγειρεύοντας και ταξιδεύοντας.