Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου έδειξε πόσο πίσω της άφησε την «επιβίωση»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου έδειξε πόσο πίσω της άφησε την «επιβίωση»

Η Ελευθερία Ελευθερίου αναζητά πλέον τη «διασκέδαση».

Λίγες ώρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του 7ου κύκλου του Survivor του ΣΚΑΪ, το δικό τους reunion έκαναν τρεις παλιοί παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ξεκίνησαν ήδη να μάχονται για τρίτη και τέταρτη σεζόν στο Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και απέδειξαν ότι έχουν αφήσει πίσω τους την «επιβίωση» και αναζητούν τη «διασκέδαση».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, ανέβασε σε story στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλαν οι τρεις τους με τη Βίσση.

eleftheria-eleftheriou.png

Εκτός από αυτήν την εικόνα, όμως, οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσαν και άλλες στιγμές της βραδιάς, την οποία φάνηκε να απήλαυσαν με την ψυχή τους.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Ελευθερίας Ελευθερίου

Αυτό που παρατηρήσαμε βλέποντας τις εικόνες από την βραδιά είναι η αλλαγή στα μαλλιά της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια επέλεξε να βάψει λίγο πιο σκούρα τα μαλλιά της, σε ένα αρκετά σκούρο καστανό χρώμα, το οποίο αν και γενικά θεωρείται περισσότερο «αυστηρό» της πηγαίνει, χωρίς να την αγριεύει.

Το αποτέλεσμα φαίνεται εξαιρετικά φυσικό και η Ελευθερία πολύ εντυπωσιακή!

https://www.instagram.com/reel/C0VYXgkoWcP/

Η αλλαγή είναι αρκετά αισθητή, αφού τα μαλλιά της Ελευθερίας ήταν αρκετά ανοιχτόχρωμα σε μελί τόνο.

https://www.instagram.com/p/CmMrqpbr0Eg/

Η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το κοινό τους πάθος για τη φωτογραφία

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ισχυρούς δεσμούς φιλίας, αφού, όχι μόνο διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, αλλά πέρασαν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κοινό προορισμό.

Συγκεκριμένα, οι δύο φίλοι πήγαν μαζί στη Σαντορίνη αλλά και τη Μήλο το καλοκαίρι του 2023. Πέρα από τις κοινές εμπειρίες στο Survivor, μάλιστα, φαίνεται να τους ενώνει και ένα μεγάλο πάθος για την φωτογραφία. Και οι δύο τους στα νησιά που επισκέφτηκαν έβγαλαν υπέροχες φωτογραφίες, τις οποίες φυσικά μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Instagram.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις μερικές από αυτές τις εικόνες

Πηγή κεντρικής εικόνας: @eleftheria_elle