Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με μαγιό & στο τοξικό σχόλιο περί γάμου δόθηκαν οι καλύτερες απαντήσεις

Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με μαγιό & στο τοξικό σχόλιο περί γάμου δόθηκαν οι καλύτερες απαντήσεις

«Το καλύτερο είναι να έχεις βρει το έτερον ήμισυ να σε δούμε και νύφη το 24», είπαν στη Ζέτα και οι followers αντέδρασαν. 

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονιά! 💖», με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε το νέο έτος η πάντα άμεση Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πάντοτε κάνει δηλώσεις που εμπνέουν στο ισχυρό της προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C1l-RGpI55U/

Η οικοδέσποινα του επιτυχημένου Ρουκ Ζουκ, ανέβασε όμως και άλλες φωτογραφίες από τη μίνι απόδρασή της στη Ζανζιβάρη στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ταύτιση των λεγομένων της περί πραγματικού νοήματος. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, το Σάββατο (6/1), η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό εκθειάζοντας την ανεμελιά που όλοι οφείλουμε στον εαυτό μας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά στην Ζανζιβάρη

«Τελικά δεν είναι κακό να επιτρέπουμε λίγη ανεμελιά στον εαυτό μας!😉», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα στο post που θα δεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/C1wvuOFIOXx/

Κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια των διάσημων προσώπων

Όπως ήταν λογικό, πολλοί ήταν εκείνοι που εκθείασαν τη Ζέτα, όχι φυσικά μόνο για την εικόνα ης αλλά κυρίως για τη λεζάντα που παρακινεί και εμπνέει. Άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως η καλή της φίλη Ευγενία Σαμαρά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και η Σμαράγδα Καρύδη.

Το τοξικό σχόλιο

Όπως συμβαίνει πάντα, δεν έλειψαν και τα τοξικά σχόλια με ένα να βρίσκεται στην κορυφή για όλους τους λάθος λόγους. Το συγκεκριμένο, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακοπροαίρετο αλλά αγγίζει την τοξικότητα έλεγε το εξής:

«Το καλύτερο είναι να έχεις βρει το έτερον ήμισυ να σε δούμε και νύφη το 24 να μην έχεις μαζί σου γνωστό φίλο …».

IMG_4070.jpeg

Οι απαντήσεις ήταν επικές

Όπως ήταν επίσης λογικό, οι followers της Ζέτας αντέδρασαν λέγοντας τα αυτονόητα:

«Η άλλη έχει πάει ταξιδάρα κ εσύ μιλάς για γαμπρό λες κ είσαι στο κωλοκοτρονίτσι»

«Και ένας γάμος είναι όντως ένα από τα καλύτερα;;ευχηθείτε της να είναι υγιής και να περνάει καλά όχι αυτό που αρέσει σε εσάς...»

«Να πούμε ότι ζηλέψαμε😍...Να περνάς πάντα όμορφα, ξέγνοιαστα κ να γελάς πολύ 😍»

Η προηγούμενη ανάρτηση

Αφήνοντας την τοξικότητα πίσω μας, από την υπέροχη απόδρασή της, η Ζέτα ανέβασε και άλλες φωτογραφίες, τις οποίες συνόδεψε (ξανά) με υπέροχα λόγια.

«The prison island. Ένα όμορφο νησάκι που ζουν εκεί υπεραιωνόβιες χελώνες και υπέροχα παγώνια! Μια πόρτα που σε βγάζει στα καταγάλανα νερά! Όλα πανέμορφα! Τώρα. Πριν από μερικούς αιώνες όμως, ήταν η πόρτα από την οποία έμπαιναν οι σκλάβοι στη φυλακή, αλυσοδεμένοι, μέχρι να τους πάνε στο σκλαβοπάζαρο για να τους πουλήσουν. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, με τόσο όμως βαριά ενέργεια…
Αμέσως μετά, ακολουθεί το spice tour. Η περιήγηση στα δέντρα από τα οποία φτιάχνονται τα μπαχαρικά. Εκεί έπεσα στη χειροτεχνία με τα μούτρα.. Στο τέλος πήρα και τα δωράκια μου! Κολιέ, δακτυλίδι, καπέλο, βεντάλια! Όλα φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μου από φύλλα!», έγραψε η Ζέτα.

https://www.instagram.com/p/C1r4WTzopoI/