Η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά στην Ζανζιβάρη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά στην Ζανζιβάρη

Η ευχή της ηλιοκαμμένης Ζέτας Μακρυπούλια για το 2024 «ήρθε» μαζί με υπέροχες εικόνες από τον εξωτικό προορισμό που επέλεξε για πρώτη φορά να περάσει την Πρωτοχρονιά.

Τι κι αν τις μέρες των γιορτών η Ζέτα Μακρυπούλια μάς κρατούσε συντροφιά με τα εορταστικά επεισόδια του Rouk Zouk και του Rouk Zouk Special, η ίδια βρισκόταν πολύ μακριά για την αλλαγή του χρόνου.

Η Πρωτοχρονιά στην Ζανζιβάρη

Όπως είδαμε αρχικά, από την πρώτη της ανάρτηση για «καλή χρονιά» αυτή την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η ίδια βρέθηκε στην Ζανζιβάρη γιορτάζοντας με πολύ διαφορετικό τρόπο και καλοκαιρινή διάθεση την έλευση του νέου χρόνου. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να ήταν από τις λίγες ή ίσως και η πρώτη χρονιά που η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να περάσει με αυτόν τον τρόπο τις γιορτινές αυτές μέρες.

https://www.instagram.com/p/C1iPsdxIwRy/

Παρ' όλα αυτά, η ίδια εξήγησε τον λόγο που διάλεξε αυτόν τον προορισμό για την φετινή Πρωτοχρονιά δημοσιεύοντας τη 2η μέρα του χρόνου ακόμα κάποιες φωτογραφίες της από την ηλιόλουστη Ζανζιβάρη και το υπέροχο ξενοδοχείο που μένει.

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα!
Καλή Χρονια!» έγραψε χαρακτηριστικά η ηλιοκαμμένη - όπως πρόσεξαν οι followers της - Ζέτα Μακρυπούλια φορώντας το μαγιό της, ένα λευκό cropped top και μια μπλε φούστα με λαχούρια.

Η Ζανζιβάρη, οι celebrities και το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει η Μακρυπούλια

Η Ζανζιβάρη πάντως είχε την τιμητική της τη χρονιά που πέρασε, αφού εκεί είχαν βρεθεί και η Ελένη Ράντου, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η Σοφία Φαραζή. Κι όχι άδικα, αφού η ομορφιά της φύσης σε αυτόν τον τόπο «οργιάζει».

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου εξερεύνησαν μαζί τη Ζανζιβάρη κι έσπασαν το ρεκόρ των likes

https://www.instagram.com/p/CvuAigLAIo0/

Όσον αφορά το μέρος που επέλεξε για τη διαμονή της η Ζέτα Μακρυπούλια, πρόκειται για το ESSQUE ZALU ZANZIBAR, έναν επίσης μικρό «παράδεισο» στο ήδη μαγικό τοπίο.

https://www.instagram.com/reel/CvrWkC_tZet/