Νέο χρώμα & κούρεμα:H Γιούλικα Σκαφιδά αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της λίγο καιρό αφότου γέννησε

Νέο χρώμα & κούρεμα:H Γιούλικα Σκαφιδά αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της λίγο καιρό αφότου γέννησε
Instagram

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «I Love ΣουΚου» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα και τη στήριξη της οικογένειάς της.  

Πριν από περίπου 40 ημέρες, και συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο και θα ονομάσει Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/C0UWHXKoHnt/

Η ταλαντούχα ηθοποιός και περήφανη πλέον μητέρα, δεν διατάζει να μοιραστεί πλάνα με τη νέα της καθημερινότητα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και κάθε της post που αφορά στο μωρό συνοδεύεται πάντα από υπέροχες λεζάντες.

Πριν 5 μέρες η Γιούλικα Σκαφιδά έτρεχε σε αγώνες και σήμερα κρατάει στα χέρια της τον γιο της

Στα πιο πρόσφατα νέα της τώρα και η ηθοποιός -που φέτος παρακολουθήσαμε και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε σε τρεις τηλεοπτικές σειρές την Παραλία, τις Ψυχοκόρες και το Milky Way, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ι Love ΣουΚού» το Σάββατο (6/1) και εκτός από αυτά που είπε και έκαναν εντύπωση, πολλοί ήταν εκείνοι που πρόσεξαν και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Ειδικότερα, μετά το ξανθό πλατινέ αλά Marilyn Monroe style, η Γιούλικα πήρε την απόφαση να σκουρύνει την απόχρωση. Μάλιστα, άλλαξε και το κούρεμά της υιοθετώντας ένα pixie cut που αναδεικνύει τόσο τις γωνίες του προσώπου της όσο και τη ροκ πλευρά του εαυτού της.

Ανανεωμένη και ευδιάθετη, στη συνέντευξη που παραχώρησε δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μωρό της και στο πόσο της άλλαξε τη ζωή.

«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο, για να έχουμε αυτό το "πάρε-δώσε" και να πω σε αυτή τη φάση, που είναι κι άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι όλα είναι εντάξει. Δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες "ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη"» είπε σε αρχικό σημείο της συνέντευξης και στη συνέχεια πρόσθεσε σχετικά με τα κιλά αλλά και τον φόβο της για το μικρό της Άγγελο, «Σαράντισε προχθές. Πήρα λίγα κιλά και τα έχασα. Δεν είχα κοιλιά, είχα μια μικρή. Έκανα καισαρική, αλλά κάπου είχε μπλεχτεί και κάπως με πίεσαν για να βγει. Η καισαρική ήταν προγραμματισμένη. Το παιδί βγήκε, εκεί λίγο γύρω από το σπίτι, βγήκαμε να τον δει ο ήλιος. Σε κλειστούς χώρους δεν έχουμε πάει. Είμαι χαλαρή, αλλά τώρα που είναι όλοι άρρωστοι λίγο φοβάμαι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε για τη μητρότητα και τη στήριξη από την οικογένειά της.

«Μου ξύπνησε το μητρικό ένστικτο με την κόρη της αδερφής μου. Ένιωσα πως έχω χορτάσει από τη δουλειά και ήθελα να περάσω στο επόμενο στάδιο. Ήθελα να κάνω παιδί και το επικοινώνησα με τους ανθρώπους μου και προχώρησα. Πάντα οι γονείς μου έλεγαν πως ήθελαν να είμαστε ευτυχισμένες, γιατί είμαστε τρεις αδερφές. Το πλαίσιο είναι πολύ τυπικό. Είναι η αγάπη που θέλουν τα παιδία. Δεν είμαι μόνη επί της ουσίας, δεν το μεγαλώνω μόνη μου. Οπότε δε με φόβισε τίποτα. Και έχω πάντα στο μυαλό μου ότι τα παιδιά θέλουν αγάπη και ό,τι τους πεις θα καταλάβουν. Η ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου, δεν άλλαξε. Αλλάζουν οι προτεραιότητες, είμαι εδώ και μου λείπει. Θέλω να πάω σπίτι να δω τι κάνει, αυτό έχει αλλάξει».

Η ανάρτηση για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού

«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα 🎄 Κοιμήθηκα πολύ (μόνο εγώ κανένας άλλος)
Ήπια πολύ γάλα. Έκλαψα λιγάκι. Γνώρισα τις ξαδερφές μου. Έβαλα πιπίλα. Και έβγαλα πολλές φωτογραφίες! Ήταν πολύ όμορφα! Καλή χρόνια, υγεία, αγάπη και χαρές!
#MyFirstChristmas #newborn #HappyNewYear».

https://www.instagram.com/p/C1kZaP6Lo1M/