Αποκαλύφθηκε ο πατέρας του παιδιού της January Jones;

Αποκαλύφθηκε ο πατέρας του παιδιού της January Jones;

Φαίνεται πως ο υπεύθυνος για την εγκυμοσύνη της January Jones είναι, τελικά, ένας από τους X-Men.

James-Marsden

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, πέρασε τους εννιά μήνες να πηγαίνει από μαθήματα yoga σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού μόνη της ή με φίλους, γέννησε τον μικρό Xavier και επέστρεψε στα πλατό της σειράς που την έκανε διάσημη, των «Mad Med», αλλά στο διάστημα όλων αυτών των μηνών ξέχασε να αναφέρει μια μικρή λεπτομέρεια. Ποιος είναι, τελικά, ο πατέρας του παιδιού της.

Η January Jones τήρησε σιγή ιχθύος τόσο καιρό, αφήνοντας όλο τον κόσμο να κάνει σενάρια και εικασίες σχετικά με την πατρότητα του παιδιού της, χωρίς να δώσει την παραμικρή πληροφορία πάνω στο θέμα. Να, όμως, που το τοπίο καθάρισε και ο πατέρας του γιου της Jones έχει πλέον όνομα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πατέρας του μικρού Xavier φαίνεται πως είναι ο James Marsden, ο ηθοποιός που παίζει τον Cyclops στη σειρά ταινιών «X-Men», στο τελευταίο μέρος της οποίας πρωταγωνιστούσε κα η January.



Παρότι η ίδια η Jones δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε αρνηθεί, ακόμα τίποτα, το γεγονός που κάνει αυτή την είδηση να έχει μια κάποια βάση, είναι πως μόλις πριν λίγες μέρες η γυναίκα του Marsden κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ούσα 100% σίγουρη πως ο άντρας της είναι ο πατέρας του παιδιού της Jones. Και ξέρετε πολύ καλά πως όταν το γυναικείο ένστικτο βαρά κόκκινο, σπάνια πέφτει μακριά από την πραγματικότητα. Έτσι, τον πέταξε έξω από το σπίτι και ξεκίνησε τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Μπορεί, φυσικά, όλα αυτά να είναι απλώς μια παρεξήγηση. Αν σκεφτούμε, όμως, την τόση μυστικότητα που κρατούσε η Jones γύρω από το θέμα του πατέρα του παιδιού της και την απόλυτη σιγουριά της γυναίκας του Marsden, ώστε να οδηγηθεί στο σημείο να χωρίσει τόσο απρόσμενα -καθώς και το ότι βρισκόμαστε στον πλανήτη Hollywood- πόσες αποδείξεις χρειάζονται ακόμα;