Πριν ξεστολίσει το δέντρο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της. Έτσι για το καλό!

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πριν ξεστολίσει το δέντρο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της. Έτσι για το καλό!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε το 2024 με πιο κοντά μαλλιά κι ένα «wrap christmas party».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι και τα υπέροχα καστανά και πολύ μακριά μαλλιά της. Μπορεί η ίδια να μην έχει κάνει κάποια μεγάλη αλλαγή εδώ και χρόνια όσον αφορά το hairlook της όμως, πολύ συχνά το ανανεώνει κάνοντας μικρές αλλαγές (σ.σ αφέλειες, ανταύγειες, μήκος).

Κάπως έτσι, πριν μπει η νέα χρονιά τόλμησε να κάνει μια αλλαγή κάνοντας κάποιες διακριτικές ανταύγειες ή αλλιώς babylights σε μια απόχρωση του ξανθού που ταιριάζει με το καστανό κι έκανε τα μαλλιά της να φαίνεται πως έχουν «ανοίξει» φυσικά από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/C1rlZDTtHw4/

Βέβαια, η ίδια δεν έμεινε μόνο εκεί και για να καλωσορίσει το 2024 αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της αποχαιρετώντας το ιδιαίτερα μακρύ μήκος τους κι όλο αυτό, όπως είδαμε μέσα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram της, λίγα λεπτά πριν ξεστολίσει με τους φίλους της το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Μάλιστα, όπως έγραψε και στη φωτογραφία με το αποτέλεσμα κομμωτής της είναι ο Πάνος Παπανδριανός, ο οποίος είναι και ο κομμωτής της Άννας Βίσση.

Άννα Βίσση: Ο master hair stylist Πάνος Παπανδριανός μας μίλησε αποκλειστικά για το νέο της κούρεμα

Όσον αφορά πάντως το ξεστόλισμα, μια διαδικασία που οι περισσότεροι θεωρούμε «μικρή αγγαρεία» συγκριτικά με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φέτος παρουσιάζει το Shopping Star, βρήκε έναν εύκολο τρόπο για να το κάνει. Προσκάλεσε τους φίλους της για να την βοηθήσουν και κάπως έτσι έκαναν ένα mini πάρτι «κλεισίματος» των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχει άλλωστε, κάποιος κανόνας που να λέει πως μόνο όταν στολίζεις το δέντρο σου είναι ωραίο να καλείς τους φίλους σου, επομένως μπορείς να το κάνεις κι όταν ξεστολίζεις, σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετατρέποντας την όλη διαδικασία από «αγγαρεία» σε διασκεδαστική στιγμή με τους αγαπημένους σου.