Στη φωτογραφία με τους 5 Γιάννηδες ένας ήταν ο πιο σημαντικός για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη φωτογραφία με τους 5 Γιάννηδες ένας ήταν ο πιο σημαντικός για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η μέρα τ' Αϊ-Γιαννιού ήταν πολύ ξεχωριστή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού γιόρταζε και ο σύντροφός της Γιάννης Καραβασάνης.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η Ορθοδοξία γιορτάζει τον Άγιο Ιωάννη και η αλήθεια είναι πως στη χώρα μας το όνομα Γιάννης και Ιωάννα είναι από τα πιο δημοφιλή. Πολλοί celebrities και μη ήταν λοιπόν, όσοι γιόρταζαν και άλλοι τόσοι ήταν που στα social media τους ευχήθηκαν σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Κάπως έτσι αλλά και πιο διακριτικά ευχήθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον σύντροφό της εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, Γιάννη Καραβασάνη. Η ίδια αρχικά είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram την παροιμία «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει» στα αγγλικά, ωστόσο, μέσα από ένα συγκεκριμένο προφίλ που ανεβάζει ελληνικές παροιμίες στην αγγλική γλώσσα, γράφοντας «Τα είπε όλα» (σ.σ η παροιμία).

Snapinsta.app_417199968_1058615688675838_9126740061679903168_n_1290.jpg

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με 5 Γιάννηδες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Γιάννης Καραβασάνης (σ.σ ο Γιάννης 5) στους οποίους και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά».

Snapinsta.app_417740877_1529168327859542_2372620649043535332_n_1290-(1).jpg

Ο λόγος που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρκέστηκε σε αυτή την φωτογραφία μόνο για να ευχηθεί στον σύντροφό της είναι επειδή, όπως έχει αναφέρει κάποια στιγμή εκείνος δεν θέλει καθόλου να βγαίνει φωτογραφίες για τα social media, αφού απ' ότι φαίνεται θέλει να κρατάει πιο προσωπικές τις ιδιωτικές τους στιγμές.

Κι αυτό το γνωρίζει καλά η ίδια, όπως γνωρίζει πολύ καλά και τον Γιάννη Καραβασάνη, αφού η σχέση τους μπορεί τώρα να μετράει 1,5 χρόνο, όμως είναι η δεύτερη φορά που οι δυο τους είναι ζευγάρι, αφού είχαν πρωτογνωριστεί κι ερωτευθεί το 2010, ενώ είχαν παντρευτεί στο Los Angeles το 2015 με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Καλεσμένη στο Πρωινό Μας τον Σεπτέμβριο του 2022 και πριν ξεκινήσει το Love Island που θα παρουσίαζε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αναφέρει για τη σχέση της με τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη τα εξής: «Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική έτσι κι αλλιώς, λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους, το είχαμε κάνει για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα και να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για αυτόν τον γάμο, ήμασταν μαζί κι ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κλπ. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Τώρα ναι, ήμασταν και πάλι μαζί. Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα, μάλλον μας πέρασε» και πρόσθεσε «Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε και πάλι μαζί. Βέβαια, δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα τότε το είχαμε ρίξει, δεν μας πέρασε και στο ντούκου ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί κι είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε, εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό (σ.σ για τα γυρίσματα του Love Island). Δεν με θέλει».

Σε άλλη συνέντευξή της πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε αναλόγως όταν την ρώτησαν για τον λόγο που επέλεξε «ξαναζεσταμένο φαγητό» λέγοντας: «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».